Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways επεκτείνει τις πτήσεις Κοινού Κωδικού με τη ρωσική S7 Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways επεκτείνει τις πτήσεις Κοινού Κωδικού με τη ρωσική S7 Airlines

Από τις 16 Ιανουαρίου του 2016, η Etihad Airways θα θέσει σε εφαρμογή τον κώδικά της στις εγχώριες υπηρεσίες της S7 Airlines μεταξύ της Μόσχας και των Chelyabinsk, Krasnoyarsk, Novosibirsk, Ν Novy Urengoy, Omsk, Perm, Rostov-on-Don και Sochi.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, επεκτείνει τις πτήσεις κοινού κώδικα με την S7 Airlines για την κάλυψη οκτώ επιπλέον προορισμών από τον κόμβο στη Μόσχα του ρωσικού αερομεταφορέα.

Από τις 16 Ιανουαρίου του 2016, η Etihad Airways θα θέσει σε εφαρμογή τον κώδικά της στις εγχώριες υπηρεσίες της S7 Airlines μεταξύ της Μόσχας και των Chelyabinsk, Krasnoyarsk, Novosibirsk, Ν Novy Urengoy, Omsk, Perm, Rostov-on-Don και Sochi.

Στο πλαίσιο αυτής της αναθεωρημένης συμφωνίας, η S7 Airlines εφαρμόζει τον κώδικά της στις γραμμές μέσω της Μόσχας προς Αμπού Ντάμπι και επιλεγμένους προορισμούς του δικτύου της Etihad Airways, όπως η Σιγκαπούρη, η Μπανγκόκ, το Πουκέτ και το Σίδνεϊ.

Ο αερομεταφορέας με έδρα το Άμπου Ντάμπι, ο οποίος πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις προς τη Μόσχα, διαθέτει ήδη συμφωνίες κοινού κώδικα με την S7 Airlines καλύπτοντας τις ρωσικές πόλεις Kazan, Krasnodar, Saint Petersburg, Samara, Ufa και Yekaterinburg. Και οι δύο αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν κοινές πτήσεις κοινού κώδικα από το 2010.

Ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: “Αυτή η βελτιωμένη συμφωνία κοινού κώδικα με την S7 Airlines συνάδει με τη στρατηγική μας προς την ενίσχυση των υπαρχουσών συνεργασιών και την ανάπτυξη νέων. Η Etihad Airways διαθέτει μια ισχυρή σχέση με την S7 Airlines και μέσω αυτής της ενισχυμένης συνεργασίας αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας στη ρωσική εισερχόμενη και εξερχόμενη αγορά, παρέχοντας στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ταξιδιωτική άνεση”.

Ο Igor Veretennikov, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και Επικεφαλής του Τμήματος Στρατηγικής του Ομίλου S7, δήλωσε: “Με την επέκταση της συμφωνίας κοινού κώδικα με την Etihad Airways, δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες ταξιδιού για τους επιβάτες της S7 Airlines, προσθέτοντας προορισμούς στο δίκτυο δρομολογίων μας, όπως η Σιγκαπούρη. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες της Etihad Airways στα οκτώ επιπλέον δρομολόγια της S7 Airlines στο εσωτερικό της Ρωσίας”.

Οι καθημερινές πτήσεις από τη Μόσχα της Etihad Airways πραγματοποιούνται με Airbus A321, 174 θέσεων σε δύο κατηγορίες, 16 θέσεων στη Διακεκριμένη θέση και 158 στην Οικονομική Θέση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024