Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟ όμιλος Air France-KLM ενισχύει την παρουσία του σε Κεντρική & Νότιο Αμερική
Αεροπορικές εταιρείες

Ο όμιλος Air France-KLM ενισχύει την παρουσία του σε Κεντρική & Νότιο Αμερική

Η Air France και η Copa Airlines ανακοινώνουν μια νέα συμφωνία κοινού κωδικού σε πέντε δρομολόγια που πραγματοποιούνται από την αεροπορική του Παναμά, ως συνέχεια των πτήσεων της Air France προς και από την Πόλη του Παναμά: Σαν Χοσέ (Κόστα Ρίκα), Γουατεμάλα Σίτι (Γουατεμάλα), Μανάγκουα (Νικαράγουα), Σαν Σαλβαδόρ (Σαλβαδόρ) και Τεγουσιγάλπα (Ονδούρα).

Η Air France και η Copa Airlines ανακοίνωσαν μια νέα συμφωνία κοινού κωδικού σε 5 δρομολόγια που εκτελούνται από την αεροπορική εταιρεία του Παναμά.

Ξεκινώντας στις 19 Νοεμβρίου 2016, οι επιβάτες του ομίλου Air France-KLM θα είναι σε θέση να πετάξουν σε συνέχεια των πτήσεων της Air France, από την Πόλη του Παναμά προς Σαν Χοσέ (Κόστα Ρίκα) με δύο καθημερινές πτήσεις και προς Σαν Σαλβαδόρ (Ελ Σαλβαδόρ) με μία καθημερινή πτήση. Αφού ληφθεί η κυβερνητική έγκριση, οι πελάτες του ομίλου θα είναι επίσης σε θέση να πετούν και προς Γουατεμάλα Σίτι (Γουατεμάλα), Μανάγκουα (Νικαράγουα) και Τεγουσιγάλπα (Ονδούρα) με μία καθημερινή πτήση με αναχώρηση από τον Παναμά (Panama City).

Με τον τρόπο αυτό, σε αυτές τις πτήσεις, οι επιβάτες μπορούν να κερδίζουν και να χρησιμοποιούν τα μίλια τους στο πλαίσιο του προγράμματος Flying Blue. Θα επωφελούνται επίσης από ένα ενιαίο εισιτήριο για όλο το ταξίδι τους, μια ευρύτερη επιλογή πτήσεων προς την Κεντρική Αμερική και τις αποσκευές τους να παραδίδονται στον τελικό προορισμό τους.

Ο Patrick Alexandre, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Δικτύων της Air France-KLM δήλωσε: “Ενισχύοντας τη συνεργασία μας με την Copa Airlines δίνεται η δυνατότητα στον όμιλο Air France-KLM να επεκταθεί στις αγορές της Κεντρικής Αμερικής. Οι νέες αυτές συμφωνίες κοινού κωδικού ολοκληρώνουν την προσφορά μας, στην ίδια γραμμή με την πτήση Παρίσι-Παναμάς και την έναρξη, στις 2 Νοεμβρίου, του δρομολογίου της Air France Παρίσι-Σαν Χοσέ”.

“Η νέα συμφωνία κοινού κωδικού μεταξύ της Copa Airlines και της Air France ενισχύει τη δέσμευσή μας προς τους επιβάτες που ταξιδεύουν μεταξύ Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής μέσω του κόμβου The Americas στον Παναμά. Η συμφωνία αυτή ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της περιοχής, προωθεί τον τουρισμό και τις μεταφορές”, δήλωσε ο Dennis Cary, αντιπρόεδρος του Εμπορικού & τμήματος Planning της Copa Airlines.

Η νέα αυτή συμφωνία έρχεται να συμπληρώσει τις 11 ήδη υπάρχουσες πτήσεις κοινού κωδικού που προσφέρονται από την KLM σε συνεργασία με την Copa Airlines κατά την αναχώρηση από το Panama City προς Κεντρική και Νότια Αμερική: Σαντιάγκο (Χιλή), Σαν Χοσέ (Κόστα Ρίκα), Γουατεμάλα Σίτι (Γουατεμάλα), Σαν Πέδρο, Τεγουσιγάλπα (Ονδούρα), Kingston, Montego (Τζαμάικα), Μανάγκουα (Νικαράγουα), Λίμα (Περού), Σαν Χουάν (Πουέρτο Ρίκο) και Σαν Σαλβαδόρ (Ελ Σαλβαδόρ).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024