Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤιμητική διάκριση για την Etihad Airways στην εκμάθηση και ανάπτυξη προσωπικού
Αεροπορικές εταιρείες

Τιμητική διάκριση για την Etihad Airways στην εκμάθηση και ανάπτυξη προσωπικού

Ο Wissam Hachem, αντιπρόεδρος Εκμάθησης & Ανάπτυξης της Etihad Airways παρέλαβε το βραβείο 'Διάκριση στην Εκμάθηση & Ανάπτυξη' κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης στο Ντουμπάι, στα 2014 MENA HR Excellence Awards.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βραβεύτηκε με δύο σημαντικές διακρίσεις για την εκπαίδευση και τις πρωτοβουλίες ανάπτυξης προσωπικού κατά τη διάρκεια των 2014 MENA HR Excellence Awards.

Ο Wissam Hachem, αντιπρόεδρος Εκμάθησης & Ανάπτυξης της Etihad Airways παρέλαβε το βραβείο “Διάκριση στην Εκμάθηση & Ανάπτυξη” κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης στο Ντουμπάι. Η αεροπορική εταιρεία έλαβε επίσης πιστοποιητικό αριστείας στην κατηγορία “Καλύτερη Πρωτοβουλία Κρατικοποίησης”.  

Είναι η έκτη χρονιά που διοργανώνονται τα MENA HR Excellence awards γιορτάζοντας την αριστεία ανθρώπινου δυναμικού στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική. Η ανεξάρτητη επιτροπή κριτών εντυπωσιάστηκε από την “ξεκάθαρη εστίαση της Etihad Airways στη βελτίωση δεξιοτήτων, στην πρόοδο σταδιοδρομίας και στη διαχείριση απόδοσης ως μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής εκμάθησης και ανάπτυξης”.

Η Etihad Airways έχει περισσότερους από 19.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, ενώ από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχει καλωσορίσει 1.700 νέα μέλη. Τα αποτελέσματα της Έρευνας Γνώμης Προσωπικού της αεροπορικής εταιρείας δείχνουν πως το 93% του προσωπικού νιώθει περήφανο που εργάζεται για την αεροπορική ενώ το 92% είναι πρόθυμο να ξεπεράσει τις ανάγκες της θέσης εργασίας του για να βοηθήσει στην επιτυχία της εταιρείας.  

Με το πρόγραμμα φοίτησης δύο έως τρία έτη, Graduate Management, η Etihad Airways επενδύει στη ανάπτυξη των πολιτών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε μελλοντικούς ηγέτες της αεροπορίας. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται απο διεθνώς αναγνωρισμένες διακρίσεις και ενσωματώνει τη θεωρεία στην πράξη με εκπαίδευση τόσο στο τοπικό όσο και στο διεθνές δίκτυο. Οι πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι σήμερα η πολυπλυθέστερη ομαδα εργαζομένων σε επίπεδο μάνατζερ.  

Επιπρόσθετα, το προσωπικό όλων των επιπέδων συμμετέχει σε μαθήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης. Το α΄τρίμηνο του 2014 συμμετείχαν σε μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν στο  Άμπου Ντάμπι 2.822 εργαζόμενοι και απόφοιτοι μάνατζερ από περισσότερες. Το Πρόγραμμα Αποτελεσματικότητας Μάνατζερ παρουσιάστηκε φέτος για πρώτη φορά εκπαιδεύοντας περισσότερους απο 1.200 μάνατζερ σε περισσότερες από 20 χώρες σχετικά με τις πρακτικές διοίκησης της Etihad Airways.

Στην προετοιμασία για μελλοντική ανάπτυξη, η νέα Εταιρική Ακαδημία ξεκίνησε φέτος και προσφέρει αυξημένη χωρητικότητα 275 ατόμων ημερησίως. Η ακαδημία ενθαρρύνει την εκμάθηση μέσω αλληλεπίδρασης και δημιουργίας με ασύρματη τεχνολογία, state-of-the-art / κορυφαίες εγκαταστάσεις video, και πρακτικές σε περιβάλλον αεροσκάφους όπως είναι το τεχνητό τσεκ-ιν και τα γραφεία κέντρων επικοινωνίας. Επιπλέον, η Εταιρική Ακαδημία θα παρέχει και εικονικές αίθουσες διδασκαλίας που επιτρέπουν στο προσωπικό να παρακολουθεί εκπαιδευτικά μαθήματα από κάθε υπολογιστή του δικτύου.

Σχολιάζοντας τα βραβεία, ο κ. Hachem δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία ως αναγνώριση της δέσμευσής μας για να οδηγήσουμε τη διαρκή επιτυχία της αεροπορικής μέσα από τους ανθρώπους της.

Μέσω της στρατηγικής εκμάθησης και ανάπτυξης, έχουμε χτίσει μία κουλτούρα που οδηγείται από την απόδοση και υποστηρίζει την ταχεία ανάπτυξη και εξέλιξη της Etihad Airways. Διαμορφωμένη βάσει των αναγκών της αεροπορικής, η στρατηγική μας εξασφαλίζει πως οι άνθρωποι μας έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες εκμάθησης και ανάπτυξης, και παρέχει σημαντικές ανταμοιβές για αυτούς που διακρίνονται όπως είναι για παράδειγμα η εξέλιξη σταδιοδρομίας. Κατά τη διάρκεια του α’ τριμήνου του 2014 περίπου 30% από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας καλύφθηκαν εσωτερικά, γεγονός που υπογραμμίζει το δυναμικό περιβάλλον που παρέχουμε στους εργαζόμενους μας για να αναπτύξουν την καριέρα τους”.

Στη φωτογραφία, ο Wissam Hachem, αντιπρόεδρος Εκμάθησης και Ανάπτυξης (δεξιά) παραλαμβάνει το βραβείο “Διάκριση στην Εκμάθηση και Ανάπτυξη” από τον δρ. Omar Al Nuaimi, βοηθό υφυπουργού Εργασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και τη Sophie Le Ray, διευθύνουσα σύμβουλο του Ομίλου Naseba.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024