Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings20ή Οκτωβρίου, Διεθνής Ημέρα Του Ελεγκτή

20ή Οκτωβρίου, Διεθνής Ημέρα Του Ελεγκτή

Κάθε χρόνο, στις 20 Οκτωβρίου, η Διεθνής Ομοσπονδία Ενώσεων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (IFATCA), της οποίας η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) είναι μέλος, γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα του Ελεγκτή […]

Κάθε χρόνο, στις 20 Οκτωβρίου, η Διεθνής Ομοσπονδία Ενώσεων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (IFATCA), της οποίας η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) είναι μέλος, γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα του Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας. “Είναι η μέρα που τιμούμε τον σκληρά εργαζόμενο ελεγκτή που, υπό συνθήκες στρες, παραμένει προσηλωμένος στο καθήκον και την αποστολή του κάθε λεπτό του 24ώρου, κάθε ημέρα του χρόνου, είτε είναι καθημερινή είτε αργία για τους περισσότερους εργαζόμενους”, αναφέρει η ΕΕΕΚΕ. “Φέτος οι Έλληνες Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας διαχειριστήκαμε πρωτοφανή όγκο κυκλοφορίας, τον διπλάσιο από εκείνον που διαχειριζόμασταν πριν, μόλις, 15 χρόνια και που ίσως διπλασιαστεί και πάλι στα επόμενα 10. Μέσα σε πιεστικές και δύσκολες συνθήκες ο μοναδικός μας στόχος είναι η ασφάλεια των πτήσεων και του επιβατικού κοινού. Για αυτόν τον λόγο τα δικαιώματά μας είναι αδιαπραγμάτευτα γιατί είναι στενά συνδεδεμένα με την ασφαλή χρήση του εναέριου χώρου. Τα δικαιώματά μας είναι η ασφάλειά σας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024