Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕκδήλωση ‘Ρεαλισμός και τέχνη ‘Food reason’ με ‘ελληνικό μέτρο’’ στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Εκδήλωση ‘Ρεαλισμός και τέχνη ‘Food reason’ με ‘ελληνικό μέτρο’’ στο Alkyon Resort Hotel & Spa

Με επιτυχία διεξάχθηκε η εκδήλωση ‘Ρεαλισμός και τέχνη – “Food reason” με “ελληνικό μέτρο”‘ που φιλοξενήθηκε στο Alkyon Resort Hotel & Spa. Η εκδήλωση ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου […]

Με επιτυχία διεξάχθηκε η εκδήλωση ‘Ρεαλισμός και τέχνη – “Food reason” με “ελληνικό μέτρο”‘ που φιλοξενήθηκε στο Alkyon Resort Hotel & Spa. Η εκδήλωση ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου με μια μικρή έκθεση τοπικών αγροτροφίμων όπου δεκατέσσερις επιλεγμένοι παραγωγοί αγροτροφίμων της Κορινθίας παρουσίασαν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό. Στο μεσημεριανό, συμμετέχοντες και προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακό γεύμα που επιμελήθηκε ο chef του ξενοδοχείου κ. Σαμουήλ Κατσίνης με τα εξαιρετικά αγροτρόφιμα της έκθεσης. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Γεώργιος Πολίτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Alkyon Resort Ηotel & SPA, ο οποίος ανέφερε ότι ένιωσε την ανάγκη να ενστερνιστεί το όραμα βιωσιμότητας των οικογενειακών εκμεταλλεύσεων αγροτροφίμων στην ευλογημένη γη της Κορινθίας και με ιδιαίτερη χαρά θα σταθεί αρωγός φιλοξενίας σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια. Βασικοί άξονες της συνεδρίασης που ακολούθησε, αποτέλεσαν η 1η ανοιχτή εκδήλωση της κοινότητας “Food reason” με “ελληνικό μέτρο” και η ενημέρωση για το πρόγραμμα ‘Ελληνικό πρωινό’ του Ξενοδοχειακού επιμελητηρίου Ελλάδος. Το συνέδριο πλαισιώθηκε από γευσιγνωσία τοπικών κρασιών με την καθοδήγηση του οινογνώστη κ. Γιάννη Παπαδάκη, ενώ το χώρο της έκθεσης και του συνεδρίου κοσμούσαν έργα της γνωστής ζωγράφου κας Μαρίας Κτιστοπούλου. Η εκδήλωση κορυφώθηκε την Κυριακή με την παράθεση του ‘Ελληνικού πρωινού’ που περιλάμβανε παραδοσιακές πίτες, γλυκό τραχανά, ρυζόγαλο, σταφίδες, μέλι, αλείμματα, κρέμες, μαρμελάδες και πολλά ακόμα προϊόντα της Κορινθίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024