Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗμέρες βραβεύσεων για το CHC Athina Palace Resort & Spa και το Sea Side Resort & Spa

Ημέρες βραβεύσεων για το CHC Athina Palace Resort & Spa και το Sea Side Resort & Spa

Ημέρες βραβεύσεων για το προσωπικό δυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της Chnaris Hotel Management,Development & Consulting S.A., του CHC Athina Palace Resort & Spa, και του Sea Side Resort & Spa. Ειδικότερα, […]

Ημέρες βραβεύσεων για το προσωπικό δυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της Chnaris Hotel Management,Development & Consulting S.A., του CHC Athina Palace Resort & Spa, και του Sea Side Resort & Spa. Ειδικότερα, μέσα από το αυστηρό πλαίσιο εφαρμογής υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας που εφαρμόζει η C.H.C., βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι υπάλληλοι του ξενοδοχείου CHC Athina Palace Resort & Spa, ο κ. Γιάννης Μεσσαριτάκης και ο κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, καθώς και ως οι καλύτεροι υπάλληλοι του Sea Side Resort & Spa, η κα Μαρία Χατζάκη και ο κ. Πολύδωρος Παπουτσάκης. Τα συγκεκριμένα στελέχη των ξενοδοχείων, διακρίθηκαν για την εργατικότητα, το ήθος και τις άριστες υπηρεσίες που προσέφεραν και συνέβαλλαν μαζί και με τους συναδέλφους τους, στο να απολαύσουν οι ξένοι επισκέπτες υπηρεσίες αντάξιες του κύρους και της διεθνούς εικόνας των δυο ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και της πατροπαράδοτης Κρητικής φιλοξενίας. Τα βραβεία παρέδωσαν στους καλύτερους υπαλλήλους του Sea Side Resort & Spa η κ. Ιωάννα Μιχοπούλου  Executive Operations Manager, και στους καλύτερους υπαλλήλους του CHC Athina Palace ο κ. Γιώργος Δρακάκης, Operations Manager.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024