Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ στα γραφεία του ΕΟΤ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ στα γραφεία του ΕΟΤ

Μετά από πρόσκληση των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ, επισκέφθηκε χθες τα γραφεία του ΕΟΤ (Τσόχα 7) κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ με επικεφαλής τους βουλευτές  Μιχάλη Κριτσωτάκη (Ηρακλείου) και […]

Μετά από πρόσκληση των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ, επισκέφθηκε χθες τα γραφεία του ΕΟΤ (Τσόχα 7) κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ με επικεφαλής τους βουλευτές  Μιχάλη Κριτσωτάκη (Ηρακλείου) και Δημήτρη Γάκη (Δωδεκανήσου). Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ παραβρέθηκαν σε συγκέντρωση των εργαζομένων. Αφού άκουσαν τις εισηγήσεις των υπαλλήλων του ΕΟΤ απάντησαν στο σύνολο των ερωτήσεων που τους υποβλήθηκαν, ανακοίνωσαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για τον τουρισμό, τόνισαν την αντίθεσή τους στη διάλυση του ΕΟΤ και επισήμαναν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του ρόλου του σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Η συνάντηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και ολοκληρώθηκε με πρόσκληση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ προς τα στελέχη του ΕΟΤ να καταθέσουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους προκειμένου να ολοκληρωθεί το εθνικό σχέδιο για τον τουρισμό του κόμματος, την οποία αποδέχθηκαν τα στελέχη του ΕΟΤ στο σύνολό τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024