Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsKLM: Night Light, ειδικά για τις οικογένειες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους

KLM: Night Light, ειδικά για τις οικογένειες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους

Η KLM Royal Dutch Airlines παρουσίασε πρόσφατα το δικό της φωτάκι νύχτας (Night Light), σχεδιασμένο ειδικά για τις οικογένειες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Σε σχήμα ενός μικρού […]

Η KLM Royal Dutch Airlines παρουσίασε πρόσφατα το δικό της φωτάκι νύχτας (Night Light), σχεδιασμένο ειδικά για τις οικογένειες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Σε σχήμα ενός μικρού αεροσκάφους, το φωτάκι δείχνει σα να υπάρχει αναμμένο φως πίσω από κάθε παράθυρό του, για κάθε νύχτα που κάποιο μέλος της οικογένειας είναι μακριά. Τα φωτισμένα του παράθυρα σβήνουν σταδιακά, καθώς περνά η νύχτα. Το πρωί της ημέρας που ο ταξιδιώτης επιστρέφει, όλα τα φώτα στο μικρό αεροσκάφος είναι σβηστά. Με το φωτάκι νύχτας η KLM βοηθά στο να γίνει η αναμονή πιο ευχάριστη για τα μέλη της οικογένειας που ανυπομονούν για την επιστροφή του αγαπημένου τους προσώπου. Τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης BlueBiz της KLM που κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω του https://ondernemen.klm.com/en πριν την 1η Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το φωτάκι νύχτας της KLM.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024