Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAπευθείας συνδέσεις της Αθήνας με Τορόντο και Μοντρεάλ με την Air Canada rouge από τον Μάιο
Αεροπορικές εταιρείες

Aπευθείας συνδέσεις της Αθήνας με Τορόντο και Μοντρεάλ με την Air Canada rouge από τον Μάιο

H Air Canada rouge προσφέρει τις περισσότερες απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας – Τορόντο και Αθήνας – Μόντρεαλ, οι οποίες πραγματοποιούνται με αεροπλάνα Βοeing 767-300, 282 θέσεων.

Η Air Canada rouge επαναφέρει από τις 3 Μαΐου 20016 τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Τορόντο και από τις 7 Μαΐου 2016 μεταξύ Αθήνας και Μοντρεάλ. Η σύνδεση μεταξύ Αθήνας – Τορόντο είναι καθημερινή και μεταξύ Αθήνας – Μόντρεαλ έως και πέντε φορές την εβδομάδα.

Από το Τορόντο και το Μοντρεάλ οι επιβάτες της Air Canada, έχουν πρόσβαση με άμεσες ανταποκρίσεις σε όλο το δίκτυο της εταιρείας για Ηνωμένες Πολιτειες, Καραϊβική και Ν. Αμερική. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν και να εξαργυρώνουν μίλια Aeroplan σε όλες τις πτήσεις της Air Canada rouge.

H Air Canada rouge προσφέρει τις περισσότερες απευθείας πτήσεις μεταξύ Αθήνας – Τορόντο και Αθήνας – Μόντρεαλ, οι οποίες πραγματοποιούνται με αεροπλάνα Βοeing 767-300, 282 θέσεων. Για την άνεση των επιβατών προσφέρονται τρεις επιλογές: Η rouge, rouge Plus με επιλογή θέσεως, περισσότερη άνεση και χώρο για τα πόδια και η Premium rouge με επιπλέον προσωπικό χώρο, ανακλινόμενα καθίσματα, μαξιλάρια, κασετίνα με είδη προσωπικής υγιεινής και δωρεάν ποτά. Επίσης οι επιβάτες της Premium rouge απολαμβάνουν προτεραιότητα στο check-in και στην επιβίβαση, δύο δωρεάν αποσκευές, πρόσβαση στα Maple Leaf Lounge και δωρεάν iPad για να απολαύσουν το πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Air Canada Rouge.

Η Air Canada rouge είναι αεροπορική εταιρεία αναψυχής και ανήκει στον όμιλο της Air Canada. Μαζί με την Air Canada Vacations, η Air Canada rouge προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές και ταξίδια σε συναρπαστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, το Μεξικό, τις ΗΠΑ, την Καραϊβική, τη Νότια Αμερική, και τον Καναδά. Ως θυγατρική, η Air Canada rouge διέπεται από τους κανονισμούς ασφαλείας, εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας της Air Canada.

O όμιλος Air Canada στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την TAL Aviation Group.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024