Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Travel Plan στον κόσμο των social media

Το Travel Plan στον κόσμο των social media

Ο Όμιλος Travel Plan, με την ομάδα των νέων ατόμων που στελεχώνουν το τμήμα Marketing, έχει δημιουργήσει σελίδα στο facebook και στο twitter, αλλά και το δικό του blog. Μέσα […]

Ο Όμιλος Travel Plan, με την ομάδα των νέων ατόμων που στελεχώνουν το τμήμα Marketing, έχει δημιουργήσει σελίδα στο facebook και στο twitter, αλλά και το δικό του blog. Μέσα από όλα τα παραπάνω οι “φίλοι” του Travel Plan μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες για αγαπημένους προορισμούς, ενδιαφέροντα ταξιδιωτικά άρθρα, ταξιδιωτικές προσφορές, tips για ένα ευχάριστο ταξίδι αλλά και συναρπαστικούς διαγωνισμούς με μεγάλα δώρα. Μέσω των social media το Travel Plan απευθύνεται όχι μόνο σε όσους αναζητούν απλά πληροφορίες για έναν προορισμό, αλλά και σε όσους το ταξίδι αποτελεί τρόπο ζωής. Το κοινό έχει ήδη αγκαλιάσει τα social media της εταιρείας, αφού χαρακτηριστικά τα likes στην σελίδα του facebook αγγίζουν τα 5.600 άτομα. Το Travel Plan συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στις νέες τεχνολογίες ανασχεδιάζοντας ολοκληρωτικά το site, δίνοντας βαρύτητα στο online booking, όπου ο χρήστης θα μπορεί εύκολα και εμπεριστατωμένα να ενημερωθεί για τα πακέτα και να οργανώσει το ταξίδι του, όπως ακριβώς επιθυμεί ο ίδιος. Παράλληλα, αναπτύσσει σύστημα ενημέρωσης και κρατήσεων μέσω iPad, iphone που θα υποστηρίζεται και σε όλα τα “smart phones.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024