Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηAIROTEL Stratos Vassilikos Hotel

AIROTEL Stratos Vassilikos Hotel

Το ξενοδοχείο Stratos Vassilikos Hotel βρίσκεται σε μια όμορφη και ήσυχη περιοχή της Αθήνας με πολύ εύκολη πρόσβαση.

Το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο  Stratos Vassilikos Hotel βρίσκεται σε μια όμορφη και ήσυχη περιοχή της Αθήνας με πολύ εύκολη πρόσβαση. Βρίσκεται πολύ κοντά σε 2 σταθμούς του Μετρό (Αμπελόκηποι, Μέγαρο Μουσικής) και σε κύριες οδικές αρτηρίες της πόλης (Λ. Βασιλίσσης Σοφίας).  

 

Λόγω του κεντρικού του σημείου παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα κυριότερα αξιοθέατα της Αθήνας όπως είναι το Σύνταγμα, η Ακρόπολη, η Πλάκα και το ιστορικό κέντρο, ο Λυκαβηττός και στον εμπορικότερο δρόμο της πρωτεύουσας την οδό Ερμού.

 Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε ριζικά με στόχο να καλύψει όλες τις απαιτήσεις στους χώρους φιλοξενίας και ανάπαυσης. Η απλότητα, η φαντασία και η ομορφιά που το διακρίνουν δημιουργεί ένα πρωτότυπο μεταμοντέρνο τοπίο. Στη διάθεση σας βρίσκεται μια επιλογή από executive δωμάτια και σουίτες με πολλές παροχές όπως ενδεικτικά μπαρ, υπηρεσία γκρουμ, γυμναστήριο, χαμάμ, σάουνα και δωρεάν ασύρματο διαδίκτυο.

 

 Riva

 Στο αίθριο του ξενοδοχείου Stratos Vassilikos Hotel δεσπόζει το εστιατόριο Riva, ένας εξαιρετικός χώρος για επίσημο δείπνο, επαγγελματικό γεύμα ή μια απλή συνάντηση με φίλους. Ο Executive chef Χρήστος Άμαντος με την ομάδα του σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία γεύσης με τις ξεχωριστές του εμπνεύσεις και η κάβα του εστιατορίου θα καλύψει και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

 

 Το χαρακτηριστικό που διακρίνει το ξενοδοχείο είναι οι μεγάλες δυνατότητες που έχει στην άριστη φιλοξενία κάθε είδους συνεδρίων, εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Στο Stratos Vassilikos Hotel λειτουργούν πέντε πλήρως εξοπλισμένες και ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για την ικανοποίηση κάθε ανάγκης στην οργάνωση ημερίδων, συνεντεύξεων τύπου και συμποσίου. Η χωρητικότητα τους ποικίλει από 51 m2 έως 195 m2 και δύνανται να φιλοξενήσουν από 20 έως και 280 άτομα.  Τεχνολογικά παρέχονται ασύρματο διαδίκτυο, μικροφωνική εγκατάσταση, Data projector, laptop και DVD Player. Φυσικά σερβίρεται καφές και παρέχεται υπηρεσία catering. Η άψογη εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου εγγυάται την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας και την ικανοποίηση σας. Οι αίθουσες χαρακτηρίζονται ως ιδανικές για εορτασμούς επετείων, γενεθλίων, κοκτέιλ και κάθε είδους εκδήλωσης που επιθυμείτε. 

 

AIROTEL Stratos Vassilikos Hotel

Μιχαλακοπούλου 114

Αθήνα  115 27

 

Τηλ. + 30 210 7706611

Φαξ. + 30 210 7708137

E-mail: info@airotel.gr

http://www.airotel.gr

 

 

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024