Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέες διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία Galaxy Hotel Iraklio και Galaxy Villas
Διάκριση ξενοδοχείου

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τα ξενοδοχεία Galaxy Hotel Iraklio και Galaxy Villas

Το Galaxy Hotel Iraklio ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου και για το 2013 Tripadvisor Certificate of Excellence 2013 για το Galaxy Villas Resort.

Νέες μεγάλες διακρίσεις και μάλιστα επαναλαμβανόμενες για τα ξενοδοχεία της Economou Hotels στην Κρήτη. Το Galaxy Hotel Iraklio 5* βραβεύεται κάθε χρόνο από τους πλέον φημισμένους ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Έτσι και για το 2013 το κορυφαίο ξενοδοχείο του Ηρακλείου, ήδη έλαβε μεγάλες διακρίσεις που περιλαμβάνουν:

  • Expedia Insiders’ Select Award 2013. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η Expedia, ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος διεθνώς online travel agent, βράβευσε το Galaxy και το συμπεριέλαβε στα κορυφαία παγκοσμίως ξενοδοχεία.  Μάλιστα το Galaxy είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κρήτη που λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση για φέτος. Expedia Insiders’ Select είναι το ετήσιο βραβείο για τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, όπως τα επιλέγουν οι πελάτες της Expedia με βάση τις εμπειρίες τους. Το Galaxy βραβεύεται κάθε χρόνο επειδή παρέχει με συνέπεια άψογες υπηρεσίες, άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετική αξία και η κατάκτηση του βραβείου επιβραβεύει την αφοσίωση στην τελειότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα των βραβευόμενων ξενοδοχείων, ανανεώνεται ετησίως σε ποσοστό πάνω από 55%. Αυτό κάνει την συνεχόμενη επιτυχία του Galaxy ακόμη μεγαλύτερη. Ο ανταγωνισμός περιλαμβάνει 150.000 ξενοδοχεία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως, καθώς και υπερπολυτελείς μονάδες των πλέον ‘διάσημων’ και αξιόλογων τουριστικών προορισμών. Η βαθμολόγηση των ξενοδοχείων βασίζεται απόλυτα στις πραγματικές εντυπώσεις των πελατών.
  • Expedia Elite Plus VIP Access. To Galaxy Hotel Iraklio έχει επιλεγεί στο πρόγραμμα Elite Plus VIP Access, που απευθύνεται στους πλέον επιφανείς και συχνούς πελάτες της Expedia διεθνώς. Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι τα ελάχιστα ξενοδοχεία που συμμετέχουν παγκοσμίως επιλέγονται με βάση την υπεροχή τους στην παροχή υπηρεσιών και στην ασύγκριτη φιλοξενία τους.
  • Tripadvisor Certificate of Excellence 2013. Το Galaxy κατέχει πάντα την πρώτη θέση στο Tripadvisor, την κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο με πάνω από 8,5 εκατ. χρηστών ημερησίως. Ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως, το 2013 όπως και τα προηγούμενα έτη το Galaxy κατάκτησε τo Tripadvisor Certificate of Excellence. Το βραβείο αυτό δίνεται με βάση τις εμπειρίες και βαθμολογίες των πελατών του Galaxy που χρησιμοποιούν το Τripadvisor.

Ακολουθώντας την παράδοση του Galaxy, το καλοκαιρινό Resort της Economou Hotels διακρίθηκε και εκείνο για το 2013 με το Tripadvisor Certificate of Excellence. Επίσης το Galaxy Villas συμπεριελήφθη στο 2013 Quality Selection του Holiday Check (όπως και το 2012) καθώς και στα Recommended Hotels του Zoover.

Ευρύχωρες και κομψές, οι 53 βίλες του Galaxy Villas, με πανέμορφους κήπους και θέα στον όρμο ή στα γύρω βουνά, στο γραφικό χωριό Κουτουλουφάρι, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για αυθεντικές Κρητικές διακοπές.  Όλες εφοδιασμένες με αυτόνομο κλιματιστικό, τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, χρηματοκιβώτιο, σίδερο, κ.λπ.  Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα και παιδική πισίνα, μπαρ, εστιατόριο όλη την ημέρα, με παραδοσιακό πρωινό και γεύματα, τζάκι, Wi-Fi, πάρκιγκ, υπηρεσίες concierge και προνομιακή πρόσβαση στο 18 οπών Crete Golf Club.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024