Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηEuropcar: Οδηγεί παγκόσμια τις εξελίξεις στην ενοικίαση αυτοκινήτου!

Europcar: Οδηγεί παγκόσμια τις εξελίξεις στην ενοικίαση αυτοκινήτου!

Europcar:
Οδηγεί παγκόσμια τις εξελίξεις στην ενοικίαση αυτοκινήτου!

Europcar: Οδηγεί παγκόσμια τις εξελίξεις στην ενοικίαση αυτοκινήτου!

Η Europcar , από τις μεγαλύτερες δυνάμεις ενοικιάσεως αυτοκινήτων στον κόσμο, κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην ευρωπαïκή αγορά.

Με μοναδική παρουσία σε 126 χώρες, με 2.680 σημεία πωλήσεων και περισσότερα από 220.000 ενοικιαζόμενα οχήματα υψηλής ποιότητας, το παγκόσμιο δίκτυο της Europcar σας… ταξιδεύει παντού. Πιστοποιημένη με ISO 9001 του οργανισμού

BVQI και περιβαλλοντικά ευαίσθητη μπορεί και κατέχει, σίγουρα και αξιόπιστα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της στην ενοικίαση αυτοκινήτων διεθνώς.

H φιλοσοφία εξυπηρέτησης Europcar , βασίζεται στις παρακάτω αξίες:

Παράδοση : η Europcar δημιουργήθηκε με την πεποίθηση να παρέχει στους πελάτες της κάτι παραπάνω από ένα αυτοκίνητο.

Καινοτομία : Αναζητώντας πάντοτε, είτε νέες τεχνολογικές εφαρμογές, είτε διαφορετικούς τρόπους για να παρέχουμε στους πελάτες μας περισσότερα, καινοτομούμε με τις υπηρεσίες μας.

Αξιοπιστία : Οι πελάτες της Europcar δεν έχουν απλά ένα αυτοκίνητο. Έχουν την εμπειρία 50 χρόνων μαζί τους. Οι συμβουλές μας από ταξιδιωτικές έως τεχνικές κάνουν τους πελάτες μας να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε καλά χέρια!

Europcar: Το όνομα που προηγείται και στην Ελλάδα!

Η Europcar, αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τη ΒΑΤΕΚ Α.Ε. Σταθερά ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους της ελληνικής αγοράς, με

 

στιβαρή μετοχική σύνθεση και ισχυρή ομάδα διοίκησης προσφέρει στους πελάτες της άμεσες, αξιόπιστες κι ευέλικτες υπηρεσίες σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.

Το δυναμικό δίκτυο της ΒΑΤΕΚ Α.Ε. περιλαμβάνει περισσότερα από 80 σημεία και σταθμούς αεροδρομίων στην ηπειρωτική χώρα και τα νησιά. Ένα 24ωρο σύστημα κρατήσεων αυτοκινήτου, τόσο πανελλαδικά όσο και διεθνώς, κινεί τις επιθυμίες σας, είναι δίπλα σας, κάθε στιγμή, παντού.

Μ` ένα σύγχρονο στόλο ποιοτικών αυτοκινήτων, και τη “φιλοσοφία” εξυπηρέτησης Europcar, η ΒΑΤΕΚ Α.Ε. συνοδεύει σίγουρα, οικονομικά κι αξιόπιστα τις ταξιδιωτικές κι επαγγελματικές σας μετακινήσεις.

Europcar: Οδική ποιότητα, ασφάλεια, απόλαυση!

Η συνεχής ανανέωση του στόλου μας με τα νεότερα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα και η άψογη συντήρηση τους εγγυώνται ξεκούραστα και ασφαλή χιλιόμετρα.

Με νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, πλήρες ιδιόκτητο συνεργείο, πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων και 24ωρη οδική ασφάλεια, η Europcar στοχεύει στην ικανοποίηση σας και διασφαλίζει την υπεροχή της ποιότητας στις υπηρεσίες της.

 

Τα ετήσια σεμινάρια εκπαίδευσης των υπαλλήλων μας και η πρόνοια Europcar για άριστες συνθήκες εργασίας διαμορφώνουν υπηρεσίες επιπέδου.

Europcar: …και χρονομισθώσεις… πολλών ταχυτήτων!

Η Europcar , με την τεράστια εμπειρία στο χώρο της ενοικίασης, πρωτοπορεί τώρα και στις μακροχρόνιες εκμισθώσεις αυτοκινήτων. Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία μπορεί να εξυπηρετήσει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, επιχειρηματίες και ιδιώτες, προσαρμόζοντας τα ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών της στις δικές σας ανάγκες.

Έτσι, μισθώνοντας ένα αυτοκίνητο ή ένα στόλο αυτοκινήτων απαλλάσσεστε εντελώς από τη διαχείριση, τα καθημερινά του έξοδα, το άγχος της συντήρησης, των επισκευών, της ασφάλειας.
Με μία εγγυημένα σταθερή, μηνιαία πληρωμή, προγραμματίζετε τα έξοδά σας

 

χωρίς εκταμιεύσεις μεγάλων κεφαλαίων,

κερδίζετε από τη φορολογική απαλλαγή των μισθωμάτων και εξοικονομείτε χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό, διατηρώντας υψηλά την παραγωγικότητα της δουλειάς σας.

Οδηγήστε αξιόπιστα αυτοκίνητα της προσωπικής σας επιλογής με το λιγότερο κόστος και τη μικρότερη σπατάλη χρόνου. Ανανεώστε την εταιρική σας αυτοκίνηση κι αφήστε κάθε σκέψη εξόδων, κι όλα τα υπόλοιπα σε μας.

Επενδύστε στα προγράμματα χρονομίσθωσης και μακροχρόνιας ενοικίασης και απολαύστε αποτελεσματικότητα και ξεγνοιασιά. Απόλαυση Europcar . Γιατί, η Europcar , και στις μακροχρόνιες χρονομισθώσεις δεν πιάνεται!


Οι ανταγωνιστικές τιμές, η ευελιξία κρατήσεων και παράδοσης, η ταχύτητα και η αξιοπιστία Europcar υπογράφουν το συμβόλαιο ενοικίασης!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διοίκηση
Σώρου 9, 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ.: 210 2882000
Fax: 210 2882055

Για κρατήσεις
801 – 11 – 33334

Internet site
www.europcar.com.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024