Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΝέο Master of Science (M.Sc.) Degree in Tourism and Hospitality Management από το MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE

Νέο Master of Science (M.Sc.) Degree in Tourism and Hospitality Management από το MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE

Νέο Master of Science (M.Sc.) Degree in Tourism and Hospitality Management από το MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE

Τουρισμός και Φιλοξενία: ένας δυναμικός αλλά παράλληλα και δημιουργικός κλάδος με απεριόριστες δυνατότητες. Ο τομέας των υπηρεσιών και ιδιαίτερα του τουρισμού και της φιλοξενίας είναι αναμφίβολα ο μεγαλύτερος, ταχύτερα αναπτυσσόμενος και πιο συναρπαστικός στον κόσμο, σήμερα. Προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης σε φιλόδοξους και φιλομαθείς νέους και νέες.

Προπτυχιακά Προγράμματα

Τα πτυχία Bachelor που προσφέρει το MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE αφορούν τους παρακάτω τομείς εξειδίκευσης:

• Tourism & Hospitality Management
• Convention, Event & Exhibition Management
• Food, Beverage & Culinary Management

Τα παραπάνω προγράμματα είναι πιστοποιημένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO). Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού υποστηρίζει την ποιότητα και την αριστεία στην τουριστική παιδεία και εκπαίδευση μέσω του Συστήματος Πιστοποίησης TEDQUAL.

Επίσης προσφέρονται πτυχία Associate (2 χρόνια) στους παραπάνω τομείς εξειδίκευσης. Επί πλέον το MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE προσφέρει 15μηνο πρόγραμμα για Diploma στο Hospitality & Tourism Management.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Master of Science (M.Sc.) Degree in Hospitality and Tourism Management. To MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE, σε ανταπόκριση της αυξημένης ζήτησης από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και εκτός αυτής, ειδικά στις χώρες εκείνες που αναπτύσσεται ραγδαία ο τουριστικός τους τομέας , ο οποίος αποτελεί κύριο στήριγμα των οικονομιών τους, προσφέρει το Master of Science (M.Sc.) Degree in Hospitality and Tourism Management. Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα είναι μοναδικό καθώς συνδυάζει την έγκυρη επιστημονική θεωρία με την τρέχουσα θεωρία του τουριστικού μάνατζμεντ και την ανάγκη για εκτενή έρευνα στον τουριστικό τομέα.

Επιπλέον Προγράμματα

Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας: Το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας στοχεύει στην ενίσχυση της ικανότητας χειρισμού της Αγγλικής γλώσσας από τους φοιτητές προκειμένου να μπορούν να παρακολουθήσουν τα ακαδημαϊκά μαθήματα χωρίς δυσκολίες.

Πρακτική Aσκηση: Το MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE παρέχει στους φοιτητές και φοιτήτριές του, αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση. Η εμπειρία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές/τριες να αποκτήσουν σημαντική επαγγελματική εξειδίκευση στον πολυδιάστατο τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Πρόγραμμα Ανταλλαγής Φοιτητών: Το MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE έχει συμφωνίες συνεργασίας, σε ισότιμη βάση, με σημαντικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά. Οι συμφωνίες αυτές προβλέπουν την αμοιβαία αναγνώριση όλων των προπτυχιακών μαθημάτων και προγραμμάτων τους, ανταλλαγή φοιτητών και καθηγητών καθώς και απεριόριστη μεταφορά εκπαιδευτικών μονάδων από το ένα ίδρυμα στο άλλο.

Διαμονή: Οι φοιτητές/τριες του MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE έχουν την δυνατότητα να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία του να φοιτούν, να εργάζονται και να διαμένουν στο Ξενοδοχειακό και Συνεδριακό συγκρότημα Terra Maris.

Φοιτητική Ζωή: Στο MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE, αναγνωρίζουμε την ανάγκη των φοιτητών μας να ξεκουράζονται, να αποφορτίζονται και να «αδειάζουν» το μυαλό τους από σκέψεις, άγχη και μαθήματα. Για αυτό, οι αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις είναι στη διάθεσή τους. Εκτός ξενοδοχείου, οι φοιτητές μπορούν να χαρούν τη φοιτητική ζωή, να γνωρίσουν και να κάνουν φιλίες με άλλα νεαρά άτομα στην Κρήτη. Το πιο ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει φοιτητές από όλο τον κόσμο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

MINOAN INTERNATIONAL COLLEGE
Ξενοδοχείο Terra Maris, 700 14, Λιμένας Χερσονήσου, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: +30 28970 26200, Φαξ: +30 28970 26203, e-mail: info@trinity.edu.gr
www.trinity.edu.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024