Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνές πρόγραμμα προώθησης της Ελλάδας από τη Best Western International

Διεθνές πρόγραμμα προώθησης της Ελλάδας από τη Best Western International

Το γραφείο της Best Western Ελλάδος, εκμεταλλευόμενο τις δυνατότητες που του παρέχει το διεθνές σύστημα προβολήςτης Best Western International, προχώρησε σε μία πετυχημένη προβολή των ξενοδοχείων, που εντάσσονται στην περιοχή […]

Το γραφείο της Best Western Ελλάδος, εκμεταλλευόμενο τις δυνατότητες που του παρέχει το διεθνές σύστημα προβολής<...>της Best Western International, προχώρησε σε μία πετυχημένη προβολή των ξενοδοχείων, που εντάσσονται στην περιοχή ευθύνης του στα μέλη του Club πιστότητας πελατών της αλυσίδας.

Tο club πιστότητας πελατών της Best Western International, Gold Crown Club International, αριθμεί εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, τα οποία απολαμβάνουν μία σειρά συγκεκριμένων προνομίων και προσφορών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που ξεκίνησε τον Απρίλιο και λήγει στα τέλη Αυγούστου, εστιάζει στην προώθηση των Ξενοδοχείων Best Western στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και παρέχει το κίνητρο του κέρδους διπλάσιων πόντων ή μιλίων για όσους επιλέξουν τις χώρες αυτές για τις κρατήσεις τους.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα είναι μία από τις 3 χώρες επί συνόλου 80, στις οποίες η Best Western International διαθέτει ξενοδοχεία, που συμμετέχουν στο 5μηνο διεθνές πρόγραμμα προβολής και προώθησης.

Η κυρία Carol Marriott, Πρόεδρος της Best Western Ευρώπης, Πρόεδρος και Γενική Διευθύντρια της Best Western Ελλάδος, ανέφερε σχετικά:

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που, σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία / μελή μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτό το πρόγραμμα προβολής και προώθησης της Ελλάδας μέσω του διεθνούς δικτύου της Best Western. Η δυνατότητα να ενημερώνει κανείς ή να προωθεί έναν προορισμό σε εκατομμύρια ταξιδιώτες, όπως είναι τα μέλη του GCCI, δεν είναι ασήμαντο επικοινωνιακά γεγονός και φυσικά δεν έχει κανένα ιδιαίτερο κόστος για τον προορισμό που προβάλλεται.

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι η σημασία των διεθνών δικτύων στην προβολή και προώθηση τουριστικών προορισμών, σε επίπεδο περιοχής ή χώρας, δεν έχει ακόμα συνειδητοποιηθεί επαρκώς στην Ελλάδα, στο βαθμό τουλάχιστον που να έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί μια οργανωμένη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Έχοντας την ευθύνη ανάπτυξης της Best Western, εκτός από τη χώρα μας, στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω το ενδιαφέρον που έχουν δείξει εθνικοί ή άλλοι φορείς. Συγκεκριμένα, τόσο σε επίπεδο εθνικής εκπροσώπησης, όπως π.χ. με το υπουργείο Τουρισμού της Βουλγαρίας, όσο και με άλλους φορείς που ενδιαφέρονται για την τουριστική ανάπτυξη, προβολή και προώθηση ,όπως π.χ. τοπικές αυτοδιοικήσεις, πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων κατά τις οποίες συζητήθηκαν και τέθηκαν οι βάσεις συνεργασίας με τη Best Western. Πιστεύω ότι αντίστοιχες στρατηγικές θα έπρεπε να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν και στην Ελλάδα”.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το γραφείο της Best Western Ελλάδος είναι υπεύθυνο, εκτός της χώρας μας, για τη Βουλγαρία, την Κύπρο και τη Ρουμανία, έχει γραφεία στη Σόφια και το Βουκουρέστι και συνολικά διαθέτει 42 ανεξάρτητα ξενοδοχεία με 2.866 δωμάτια.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024