Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣτην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την COVID-free Xenia 2021
Εκθέσεις

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την COVID-free Xenia 2021

230 εκθέτες μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, ενώ ο τελικός αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τους 320.

Η Xenia 2021 επανέρχεται στις 27-29 Νοεμβρίου στο Μetropolitan Expo, με ασφαλείς συνθήκες και σε COVID-free περιβάλλον. Η Xenia, o σημαντικότερος εκθεσιακός πυλώνας για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, αναμένεται να αποτελέσει και πάλι κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προΐόντος.

230 εκθέτες μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους, ενώ ο τελικός αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τους 320.

H διοργανώτρια εταιρεία θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες και τους όρους του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορούν τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Με φυσική παρουσία το 5ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας
Οι συνέπειες της πανδημίας που ανατρέπουν όλα τα συνήθη δεδομένα, η ικανότητα προσαρμογής του ξενοδοχειακού κλάδου στις επιταχυνόμενες αλλαγές και η διάσταση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας και αειφορίας του τουριστικού προϊόντος θα βρεθούν στο επίκεντρο των εργασιών του Forum, το οποίο θα διοργανωθεί από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, με φυσική παρουσία, στα πλαίσια της Xenia 2021.

Sustainability: H αειφορία του τουρισμού αναδεικνύεται στην Xenia
Ο κομβικός ρόλος των υποδομών του ξενοδοχείου στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη και ο ρόλος του κατασκευαστικού τομέα, θα αναδειχθούν μέσα από το project “Sustainability: Design and Challenges” στο stage του Χenia Build Hotel στο Hall 2.

Digi Hotel: Οι προκλήσεις της νέας εποχής & οι digital λύσεις
Καταξιωμένα στελέχη και ειδικοί του digital marketing θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις, τάσεις και προκλήσεις στον παγκόσμιο Τουρισμό στην post covid εποχή και το κυρίαρχο ρόλο του digital στη βιωσιμότητα της βιομηχανίας της φιλοξενίας.

Gastronomy Summit: Γαστρονομία και τουρισμός πάνε μαζί
Στο Gastronomy Summit της Xenia, εκτός από το Ελληνικό Πρωινό του ΞΕΕ, θα παρουσιαστούν όλα τα νέα δεδομένα για τις υποδομές και τη λειτουργία της κουζίνας στην μετά COVID εποχή, καθώς και η σημασία της χρήσης ποιοτικών τοπικών Α’ Υλών στο μενού των ξενοδοχείων.

Xenia Digital edition: Η ψηφιακή πλατφόρμα της έκθεσης
Για τους επισκέπτες που δε θα μπορέσουν να επισκεφθούν την έκθεση, θα λειτουργήσει παράλληλα η ψηφιακή πλατφόρμα της Xenia. Οι επισκέπτες της πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν b2b video meetings ή να συνομιλήσουν μέσω text chat με τους εκθέτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023