Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣε νέες ημερομηνίες διοργανώνεται η Philoxenia 2002

Σε νέες ημερομηνίες διοργανώνεται η Philoxenia 2002

Μετατοπίστηκαν οι ημερομηνίες διοργάνωσης της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 2002 η οποία θα πραγματοποιηθεί πλέον στο διάστημα από τις 31 Οκτωβρίου ως και τις 3 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό […]

Μετατοπίστηκαν οι ημερομηνίες διοργάνωσης της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia<.> 2002 η οποία θα πραγματοποιηθεί πλέον στο διάστημα από τις<...> 31 Οκτωβρίου ως και τις 3 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αντί για τις αρχικά προγραμματισμένες ημερομηνίες 6-9 Νοεμβρίου, που την έφερναν να ολοκληρώνεται μία μόλις ημέρα πριν από την World Travel Market του Λονδίνου.

Η 18η Philoxenia 2002, κατά τις δύο πρώτες ημέρες της λειτουργίας της απευθύνεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες, ενώ τις επόμενες δύο θα ανοίξει τις πύλες της και στο ευρύ κοινό.

Στην έκθεση Philoxenia 2002 αναμένεται να συμμετέχουν βιομήχανοι, βιοτέχνες, αντιπρόσωποι οίκων εξωτερικού – εσωτερικού, επίσημες κρατικές συμμετοχές, οργανισμοί κρατικής δραστηριότητας, φορείς του κλάδου, εκδοτικοί οίκοι ειδικού και οικονομικού τύπου. Παράλληλα, στην έκθεση θα συμμετάσχουν κρατικοί οργανισμοί τουρισμού, κρατικοί και ιδιωτικοί αερομεταφορείς, μεταφορικά μέσα, επιμελητήρια, ομοσπονδίες ξενοδόχων, ενώσεις ξενοδόχων, ξενοδοχειακές μονάδες, ξενώνες νεότητας, τουριστικές σχολές, τουριστικά clubs, bungalows, camping, επιχειρήσεις τουρισμού, ενοικίασης διαμερισμάτων, πρακτορεία ταξιδιών, σύνδεσμοι τουριστικών γραφείων, γραφεία πλοίων, επιτροπές τουρισμού δήμων και νομαρχιών και φορείς κοινωνικού τουρισμού.

Στην έκθεση θα δώσουν το παρόν και Υπουργεία και Οργανισμοί, Τοπική Αυτοδιοίκηση, τράπεζες, μουσεία, σπήλαια, καζίνο, ιαματικές πηγές, χιονοδρομικά κέντρα, ενώσεις ξεναγών, συνεδριακά κέντρα, ειδικές εκδόσεις, ηλεκτρονικά προγράμματα οργάνωσης τουριστικών επιχειρήσεων, τουριστικά λεωφορεία, εξοπλισμός ξενοδοχείων – εστιατορίων, διακόσμηση εσωτερικών – εξωτερικών χώρων, συστήματα ασφαλείας, μηχανήματα, υπηρεσίες και υλικά καθαρισμού και είδη εστίασης.

Επισκέπτες της έκθεσης Philoxenia 2002 θα είναι tour operators, travel agents, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων τουρισμού, ξενοδόχοι, εστιάτορες, οικονομικοί παράγοντες και δημοσιογράφοι. Όπως κάθε χρόνο και φέτος, η Helexpo θα προσκαλέσει επιλεγμένους ξένους εμπορικούς αγοραστές προκειμένου να επισκεφθούν την έκθεση.

Στο πλαίσιο της Philoxenia 2002 θα οργανωθούν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις καθιστώντας την έκθεση ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό γεγονός.

Επίσης, με γνώμονα την περαιτέρω προβολή στις τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς από τις όμορες χώρες, η Philoxenia συμμετέχει με δικό της stand στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού EMITT που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στο διάστημα από τις 4 ως και τις 7 Απριλίου.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί ως και τις 8 το βράδυ κατά της καθημερινές και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα κλείσει στις 4 το απόγευμα. Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στη Philoxenia 2002 μπορεί να γίνει έως τις 30 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η 17η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, αναπτύχθηκε σε 20.000 τ. μ. και δέχθηκε 12.500 επισκέπτες. Οι εκθέτες ήταν 665 εκ των οποίων οι 384 από όλη την Ελλάδα και οι 281 ξένοι. Οι άμεσες κρατικές συμμετοχές ήταν 11 και συγκεκριμένα η Αίγυπτος, η Βουλγαρία, η Γιουγκοσλαβία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ταϊλάνδη, η Τουρκία και η Τυνησία. Επίσης συμμετείχε και η ETTFA (Ένωση Ευρωπαϊκών Τουριστικών Εκθέσεων), η οποία εκπροσωπεί 20 μέλη – οργανωτές τουριστικών εκθέσεων σε όλη την Ευρώπη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024