Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔέκα κορυφαία ξενοδοχεία για fashionistas
Ξενοδοχεία

Δέκα κορυφαία ξενοδοχεία για fashionistas

Με το Athens X-Clusive Designers Week προ των πυλών, η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών trivago.gr δημιούργησε μια λίστα με τα δέκα κορυφαία ξενοδοχεία, κατάλληλα για fashionistas.

Δέκα κορυφαία ξενοδοχεία, κατάλληλα για φανατικους της μόδας και του styling, έδωσε στη δημοσιοτητα η μηχανή ναζήτησης και σύγκρισης τιμών trivago.gr.

1. St. James’s Hotel and Club (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο)
Το Λονδίνο, μία από τις τέσσερις πρωτεύουσες της μόδας παγκοσμιώς, αποτελεί το βωμό της μόδας στην Ευρώπη και αγαπημένο προορισμό κάθε ανθρώπου που ζει με γνώμονα τη μόδα.  Τι καλύτερο λοιπόν, από το να περάσετε ένα σαββατοκύριακο στο Λονδίνο και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες μόδας που έχει να προσφέρει η βρετανική πρωτεύουσα σε συνδυασμό με την υπηρεσία personal shopper που παρέχει το ξενοδοχείο πέντε αστέρων St James’s Hotel and Club. H θέση που βρίσκεται είναι ιδανική, καθώς είναι πολύ κοντά στους διάσημους λονδρέζικους δρόμους της μόδας όπως η Knightsbridge, η Bond Street, το Covent Garden και η Oxford Street. Το St. James’s έχει μερικούς από τους καλύτερους στυλίστες, οι οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αναλόγως το budget που έχει ο εκάστοτε πελάτης.

2. The House Hotel Nisantasi (Κωνσταντινούπολη, Τουρκία)
Η Nisantasi είναι η πιο διάσημη και πιο μοδάτη συνοικία της Κωνσταντινούπολης και το σημείο που βρίσκονται όλα τα καταστήματα. Το ξενοδοχείο House βρίσκεται στην καρδιά της Nisantasi, ακριβώς πάνω από το κατάστημα της Prada στην οδό Abdi Ipekci. Στο συγκεκριμένο δρόμο θα βρείτε μια σειρά απο καταστήματα όλων των διεθνών brands αλλά και πολλών τοπικών. Το ξενοδοχείο παρέχει προσωπικό στυλίστα με μάστερ στη μόδα και μια σειρά επαφών σε καταστήματα σε όλη την πόλη. Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί από Τούρκους αρχιτέκτονες και διακοσμητές, ειδικευμένους στο πάντρεμα του μοντέρνου με το κλασικό.

3. Park Hyatt Paris-Vendome (Παρίσι, Γαλλία)
Το ξενοδοχείο Park Hyatt Paris-Vendome βρίσκεται στη διάσημη οδό Rue de la Paix. Η πόλη που γέννησε τη μόδα, το Παρίσι, είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να μάθουν από πρώτο χέρι τις νέες τάσεις της μόδας. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση απο το Champs Elysees και το εμπορικό κέντρο Galeries Lafayette Haussmann. Το ξενοδοχείο μέσα στις παροχές του περιλαμβάνει και προσωπικό στυλίστα που υπόσχεται να αναδείξει με τις δικές του πινελιές το προσωπικό σας στιλ. Να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά στα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια της πόλης.

4. Carlton Baglioni (Μιλάνο, Ιταλία)
Το fashion week στο Μιλάνο είναι ο τόπος συνάντησης των απανταχού fashionistas. Το ξενοδοχείο Carlton Baglioni βρίσκεται στο διάσημο δρόμο Via della Spiga, εκεί που βρίσκονται όλα τα ατελιέ των διάσημων σχεδιαστών. Ένα από τα θετικά του ξενοδοχείου είναι ότι βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά από την περιοχή Via Montenapoleone και την πλατεία  San Babila, με όλα τα μεγάλα εμπορικά. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται πολυτελές σπα, υπηρεσίες περιποίησης και make up από διάσημους makeup artists.

5. Pan Pacific Singapore (Σιγκαπούρη)
Η Σιγκαπούρη δεν είναι μόνο μια πόλη που είναι γνωστή για τη μόδα αλλά και για τη νυχτερινή της ζωή. Το ξενοδοχείο Pan Pacific μετά την πλήρη ανακαίνιση είναι ξανά έτοιμο να φιλοξενήσει και να παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Βρίσκεται πολύ κοντά στο δρόμο Orchard και στην περιοχή Boat Quay, εκεί που βρίσκονται όλα τα μοδάτα μπαρ της πόλης.

6. Rocco Forte Hotel de Rome (Βερολίνο, Γερμανία)
Το Βερολίνο είναι μια από τις πιο ωραίες και in fashion ευρωπαϊκές πόλεις και το ξενοδοχείο Rocco Forte Hotel de Rome είναι ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές που έχει να σας προσφέρει. Χτισμένο το 1889, αρχικά ήταν τράπεζα, είναι ένα ξενοδοχείο που βρίθει ιστορίας και την ίδια στιγμή είναι σύγχρονο και μοδάτο. Βρίσκεται στην πλατεία Bebelplatz, στην “καρδιά” της συνοικίας Mitte, αλλιώς γνωστή και ως η περιοχή της μόδας. Για τους λάτρεις της μόδας, το ξενοδοχείο παρέχει προσφορά που περιλαμβάνει έκπτωση 10% σε επιλεγμένα καταστήματα και ένα ποτήρι σαμπάνια στην Gallery Lafayette.

7. L’Hotel Porto Bay (Σάο Πάολο, Βραζιλία)
Το Σαο Πάολο είναι η πρωτεύουσα της μόδας της Λατινικής Αμερικής, γνωστή για την πληθώρα των επιλογών όσον αφορά στα καταστήματα ρούχων μεγάλων brands. Το ξενοδοχείο Porto Bay βρίσκεται στην περιοχή Alameda Campinas, μόνο 50 μέτρα από τον πιο ζωντανό δρόμο της πόλης, εκεί που βρίσκονται όλα όσα μπορεί να ζητήσει ο ταξιδιώτης, Avenida Paulista. Αυτό που σίγουρα τραβά την προσοχή στο ξενοδοχείο είναι οι πίνακες και οι ταπετσαρίες που κοσμούν τους τοίχους.

8. Neri (Βαρκελώνη, Ισπανία)
Το ξενοδοχείο Neri είναι ένας μοναδικός συνδυασμός του εξεζητημένου και του κλασσικού στυλ, στεγασμένο σε ένα ιστορικό κτίριο στη γοτθική συνοικία της Βαρκελώνης. Για κάποιο που ψάχνεει απόλυτη ηρεμία, ιδανική επιλογή αποτελεί το σολάριουμ του ξενοδοχείου, η βιβλιοθήκη ή το δωμάτιο χαλάρωσης ‘Boa space’, σχεδιασμένο από κορυφαίους Βραζιλιάνους αρχιτέκτονες. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το δρόμο Passeig de Gracia, εκεί που βρίσκονται όλα τα καταστήματα και τα ατελιέ. Αν πάλι ο επισκεπτης χρειαστεί μια μικρή βοήθεια όσο εξερευνεί τον πέντε χιλιομέτρων δρόμο της μόδας, το ξενοδοχείο  παρέχει προσωπικό στυλίστα.

9. De Witte Lelie (Αμβέρσα, Βέλγιο)
Η Αμβέρσα είναι γνωστή για τα πολλά καταστήματα και ατελιέ των σχεδιαστών στα γραφικά της πλακόστρωτα. Το ξενοδοχείο De Witte Lelie είναι ένα μικρό πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο που προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες σους πελάτες του. Η θέση του είναι κάτι παραπάνω από ιδανική, καθώς βρίσκεται ανάμεσα από τις κεντρικές πλατείες Grote Markt και Groenplaats και πολύ κοντά σε όλα τα μοντέρνα και In fashion μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα. Μία απο τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι και η δωρεάν είσοδος στο μουσείο της μόδας MoMu, η οποία συνοδεύεται απο ένα μπουκάλι σαμπάνια στο πολυτελές μπαρ Bronze. Επιπλέον η σύζυγος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προσφέρει μια ιδιότυπη υπηρεσία personal shopping, όπου ουσιαστικά είναι μια βόλτα στα καταστήματα που επιλέγουν για τα ψώνια τους οι διάσημοι σχεδιαστές της Αμβέρσα.

10. Falkensteiner am Schottenfeld (Βιέννη, Αυστρία)
Ο μεγαλύτερος δρόμος της Αυστρίας, γεμάτος με εμπορικά καταστήματα, είναι η  Mariahilferstrasse και βρίσκεται στη Βιέννη. Ένας δρόμος γεμάτος καταστήματα και ατελιέ των μεγαλύτερων σχεδιαστών. Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Falkensteiner am Schottenfeld αποτελεί την ιδανική βάση για καθημερινές εξορμήσεις στα μαγαζιά, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και στη διάσημη και στιλάτη έβδομη συνοικία της Βιέννης. Ανάμεσα στις μοδάτες παροχές του ξενοδοχείου είναι και η δυνατότητα προσωπικού στυλίστα, ο οποίος συνοδεύει στα μαγαζιά της παλιάς πόλης και στα εμπορικά καταστήματα όπως το Steffl και το Donauzentrum. Όσο για τους επισκέπτες γένους θηλυκού, υπάρχει το πακέτο ‘Girls and the City’, που περιλαμβάνει δωρέαν φράουλες, σαμπάνια, θυρωρό και χρήση του σπα και του γυμναστηρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024