Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΚτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ: Δυναμικά υποδέχεται τον Σεπτέμβριο
Ποδηλατάδες

Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ: Δυναμικά υποδέχεται τον Σεπτέμβριο

Τον μήνα του τρύγου, τον Σεπτέμβριο το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ προσφέρει στους επισκέπτες του ποδηλατάδες.

Σεπτέμβριος ο Τρυγητής, ο πιο ιδιαίτερος μήνας για τους αμπελουργούς, και όλα κινούνται σε ρυθμούς τρύγου. Κινούνται όμως και σε… δύο ρόδες, καθώς το Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ παραμένει πιστοποιημένα φιλικό προς το ποδήλατο ανανεώνοντας με επιτυχία το σήμα «Bike Friendly».

Έτσι, η ατζέντα του μήνα έχει πολλές ποδηλατάδες, δίνοντας τη δυνατότητα βόλτας στις δύο ειδικές διαδρομές -ήπιας και μεγαλύτερης δυσκολίας- που έχουν σχεδιαστεί μέσα και περιμετρικά του αμπελώνα του Κτήματος στη Νάουσα. Με δικά τους ποδήλατα ή κάνοντας κράτηση των ηλεκτρικών ποδηλάτων της ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ και όλου του απαραίτητου εξοπλισμού προστασίας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο μέσα στα αμπέλια και το ξεχωριστό οικοσύστημα με φόντο το Βέρμιο, με την υποστήριξη πλοήγησης και χάρτη στο κινητό τους τηλέφωνο.

Και στο τέλος της ποδηλατάδας, ευκαιρία για μια πρόποση για «Καλά Κρασιά» στον φετινό τρύγο με ένα ποτήρι από τις αγαπημένες ετικέτες ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, μαζί με γεύσεις από την κουζίνα του Κτήματος ή βλέποντας μια κλασική ταινία στο θερινό σινεμά. Γιατί η ατζέντα του Κτήματος και τον Σεπτέμβριο είναι πλούσια σε προτάσεις και δραστηριότητες. Και στηρίζει ενεργά και το 3ο Φεστιβάλ Τρύγου Νάουσας που διεξάγεται από 30 Αυγούστου έως και 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024