Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΓιορτές αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

Γιορτές αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία διοργάνωσης των γιορτών του αγροτουρισμού ο δήμος Επιδαύρου, η Αγροτουριστική Α.Ε. καιο πολιτιστικός σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου διοργανώνουν για άλλη μια χρονιά το “Πανηγύρι του Αγροτουρισμού 2006”. […]

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία διοργάνωσης των γιορτών του αγροτουρισμού ο δήμος Επιδαύρου, η Αγροτουριστική Α.Ε. και<...>ο πολιτιστικός σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου διοργανώνουν για άλλη μια χρονιά το “Πανηγύρι του Αγροτουρισμού 2006”. Έτσι λοιπόν ξεκινώντας από τις 30 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Ιουλίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το Πανηγύρι του Αγροτουρισμού περιμένει όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την παράδοση και τα προϊόντα του Νομού Αργολίδας.

Φέτος συμπληρώνει 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αγροτουριστικά δρώμενα της χώρας, με αντικείμενο την προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και τις αγροτουριστικές δραστηριότητες που δειλά, δειλά ξεκινούσαν στην Ελλάδα. Οι γιορτές Αγροτουρισμού γίνονται πλέον σε όλη την Ελλάδα (Χίος, Κατερίνη, Φλώρινα κ.λ.π), μιμούμενες τις δράσεις που ξεκίνησαν στο λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου, πλαισιώνοντας το Μουσικό Ιούλιο στο Μικρό Θέατρο και το Φεστιβάλ του Αρχαίου Θεάτρου.

Από φέτος πανηγύρι γυρίζει σελίδα και ανανεώνεται! Η έκθεση των προϊόντων θα παραμείνει ανοιχτή και την Κυριακή, ενώ, εκτός από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Ελληνικού Φεστιβάλ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και του Μουσικού Ιουλίου στο Μικρό Θέατρο, μια σειρά εκδηλώσεων και εκδρομών με αγροτουριστικό, πολιτιστικό, παραδοσιακό και λαογραφικό ενδιαφέρον θα διοργανωθούν με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό, προκειμένου να γνωρίσει την άγνωστη, αυθεντική πλευρά της Αργολίδας.

Παράλληλα προβλέπεται να πραγματοποιηθούν και εκδρομές σε διάφορα αγροτουριστικού ενδιαφέροντος μέρη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024