Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΝέο συνεδριακό κέντρο στην Λήμνο

Νέο συνεδριακό κέντρο στην Λήμνο

Νέο συνεδριακό κέντρο, το Συνεδριακό Μέγαρο Λήμνου, κατασκευάστηκε πρόσφατα στους χώρους του ξενοδοχείου ‘Ακτή Μύρινα’. Το Συνεδριακό Μέγαρο Λήμνου, είναι το μοναδικό συνεδριακό κέντρο στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και μπορεί να […]

Νέο συνεδριακό κέντρο, το Συνεδριακό Μέγαρο Λήμνου, κατασκευάστηκε πρόσφατα στους χώρους του ξενοδοχείου<...> 'Ακτή Μύρινα<.>'. Το Συνεδριακό Μέγαρο Λήμνου, είναι το μοναδικό συνεδριακό κέντρο στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και μπορεί να είναι η αρχή διοργάνωσης επαγγελματικών, πολιτικών και πολιτιστικών συναντήσεων σε αυτή την περιοχή.

Το συνεδριακό κέντρο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, και ανέσεις που προσφέρει σε όσους επιθυμούν να διοργανώσουν ένα συνέδριο ή κάποια εκδήλωση, είναι πάρα πολλές. Υπάρχει μεγάλη χωρητικότητα μιας και έχει 400 θέσεις, άριστη ακουστική και δυνατότητες για ταυτόχρονη ασύρματη μετάφραση σε 14 γλώσσες, χρήση overhead και slide projectors, παρουσίαση και προβολή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, βιντεοσκόπηση και προβολή βίντεο.

Επίσης, η αίθουσα προσφέρεται για διάφορες εκδηλώσεις, αφού υπάρχει η δυνατότητα γραμματειακής υποστήριξης, γραφείου Τύπου, σαλόνι VIP, αίθουσες μεταφραστών, ακόμα και δωμάτια για την ανάπαυση των παρευρισκόμενων στο συνεδριακό κέντρο. Επίσης, υπάρχει σύστημα δορυφορικής λήψης, κεντρικός κλιματισμός, κάλυψη από γεννήτρια και γραμμές ISDN που προσφέρει το κέντρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024