Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsLibra Holidays: Στόχος η ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς

Libra Holidays: Στόχος η ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς

Ο εξειδικευμένος στην Ελλάδα και Κύπρο tour operator της Μεγάλης Βρετανίας, Libra Holidays στα πλαίσια του προγραμματισμού του για ανάπτυξη στην Ελληνική τουριστική αγορά διοργάνωσε εκδήλωση με στόχο την γνωριμία […]

Ο εξειδικευμένος στην Ελλάδα και Κύπρο tour operator της Μεγάλης Βρετανίας, Libra Holidays<.> στα πλαίσια του προγραμματισμού του για<...> ανάπτυξη στην Ελληνική τουριστική αγορά διοργάνωσε εκδήλωση με στόχο την γνωριμία της εταιρίας με την Κερκυραϊκή τουριστική αγορά. Ο Libra<.> Holidays εκπροσωπείται στο νησί της Κέρκυρας από το Corfiot Holidays και το Finata Tours.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι τοπικές αρχές καθώς και οι ιδιοκτήτες, και διευθυντές των τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων που συνεργάζονται με τον Libra Holidays.

Στην ομιλία του ο κ. Προβατάς, δήμαρχος Εσπερίων, τόνισε ότι η Ελληνική και ιδιαίτερα η Κερκυραϊκή τουριστική αγορά έχει περιθώρια βελτίωσης εκείνο όμως που τυγχάνει ιδιαίτερης σημασίας είναι ότι μπορεί να ενσωματώσει στο δυναμικό της καινούργιες, υγιείς, και αναπτυσσόμενες εταιρίες.

Εκ μέρους του tour operator Libra Holidays παρευρέθηκαν ο σύμβουλος εξωτερικών δραστηριοτήτων Maldovani και οι διευθυντές προϊόντων Nick Halikiopoulos και συμβολαίων Toni Kyprianou οι οποίοι αναφέρθηκαν κυρίως στις δραστηριότητες του Libra Holidays στη διεθνή καθώς και στη Ελληνική τουριστική αγορά, στην ανάπτυξη και τις προοπτικές της εταιρίας, και στη συνεργασία της εταιρίας με τους τοπικούς αντιπροσώπους.

O Libra Holidays ιδρύθηκε το 1972, εδρεύει στο Λονδίνο και είναι μέλος του Κυπριακού χρηματιστηρίου. Το 1997, μετέφερε στην Κέρκυρα 3.000 Βρετανούς τουρίστες, ενώ το 2001 αναμένεται μέχρι το τέλος της περιόδου να έχει μετακινήσει 30.000 Βρετανούς τουρίστες στο νησί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024