Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ eDreams επεκτείνεται στην Ελλάδα
OTAs

Η eDreams επεκτείνεται στην Ελλάδα

Η άφιξη της εταιρείας eDreams στην Ελλάδα δεν περιορίζεται στην έναρξη δικτυακού τόπου, καθώς τους προσεχείς μήνες, οι Έλληνες τουρίστες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών της μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ένα από τα κορυφαία online ταξιδιωτικά γραφεία της Ευρώπης, eDreams, κάνει ένα ακόμη βήμα στα πλαίσια των σχεδίων του για διεθνή επέκταση, με την άφιξή του στην Ελλάδα. “Τα 2.000 νησιά της χώρας σημαίνουν ταξίδι και διακοπές, κάτι πολύ σημαντικό για τα 11 εκατ. κατοίκους της. Γι’αυτό η εταιρεία να αποφάσισε να συμπεριλάβει την Ελλάδα στο σχέδιο διεθνούς ανάπτυξής της”, αναφέρει η ανακοίνωση της eDreams.

Η νέα ιστοσελίδα, gr.edreams.com, είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ελληνική αγορά, με ειδικά προϊόντα για τη χώρα στην ελληνική γλώσσα τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην εξυπηρέτηση των πελατών. “Με τα χρόνια, έχουμε δει πόσο σημαντικό είναι να προσαρμόζεται το προϊόν μας στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων χωρών για την παροχή πιο ποιοτικών υπηρεσιών”, λέει ο συνιδρυτής και διευθυντής  σύμβουλος Marketing της eDreams, Mauricio Prieto. “Αυτό είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που επέτρεψαν την ισπανική εταιρεία να είναι παρούσα σε 30 χώρες και θα απολαμβάνει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επανάληψης του κλάδου. “Το 70% των πελατών του οργανισμού προχωρά σε νέα αγορά μέσα σε 12 μήνες”, πρόσθεσε.

Η νέα ιστοσελίδα παρέχει στους Έλληνες τουρίστες πτήσεις με περισσότερες από 100 αεροπορικές εταιρίες σε 60.000 διαφορετικές διαδρομές και πάνω από 240.000 ξενοδοχεία σε 40.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, καθώς και εταιρείες ενοικίασης οχημάτων με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές – κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα τα 14 εκατ. πελάτες της. “Η eDreams είναι ένας ηγέτης στα αεροπορικά εισιτήρια χαμηλού κόστους και στις πωλήσεις ταξιδίων και αυτό αναμφίβολα θα είναι ευπρόσδεκτο από το ελληνικό κοινό, το οποίο θα δει βελτίωση των ευκαιριών του για ταξίδια”, δήλωσε ο κ. Prieto.

Η άφιξη της εταιρείας στην Ελλάδα δεν περιορίζεται στην έναρξη του νέου δικτυακού τόπου. Τους προσεχείς μήνες, οι Έλληνες τουρίστες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών μέσω κινητού τηλεφώνου. Η eDreams ανακοίνωσε ότι η ομάδα R&D&I της επιχείρησης εργάζεται αυτή τη στιγμή στενά για την ανάπτυξη της εφαρμογής για τη νέα αγορά, με την οποία η eDreams έχει ως στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. “Το κινητό τηλέφωνο έχει ‘ανοίξει’ έναν ολόκληρο νέο κόσμο δυνατοτήτων για την τουριστική βιομηχανία, τον οποίο οι εταιρείες πρέπει να εκμεταλλευτούν, αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικές στον τομέα”, τόνισε ο κ. Prieto. “Χάρη στο m-commerce, έχουμε αύξηση των πωλήσεων στις παραδοσιακές αγορές μας κατά περισσότερο από 200%”.

Με την επέκταση αυτή, το online ταξιδιωτικό γραφείο eDreams θα καλύπτει όλες τις σημαντικές αγορές του κόσμου και θα είναι προσβάσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Ελληνικά και Τουρκικά. Η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω παρουσία της ανά τον κόσμο και την εδραίωσή της ως μια ελκυστική επιλογή για τους χρήστες μέσα από το συνδυασμό της προσφοράς προϊόντων – τιμής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024