Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΤιμητική διάκριση στο Olympia Expertours από τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης

Τιμητική διάκριση στο Olympia Expertours από τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης

Για την συμβολή του στον τουρισμό της Ταϊλάνδης και την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει βραβεύθηκε ο ταξιδιωτικός οργανισμός ‘Olympia Expertours’ από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ταϊλάνδης και τον πρωθυπουργό της […]

Για την συμβολή του στον τουρισμό της Ταϊλάνδης και την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει βραβεύθηκε ο ταξιδιωτικός οργανισμός<...> 'Olympia Expertours<.>' από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ταϊλάνδης και τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Chuan Leekpai.

Την μεγάλη τιμητική διάκριση απέδωσε ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης κ. Chuan Leekpai στον κ. Δημήτρη Σπυρόπουλο διευθύνοντα σύμβουλο του 'Olympia Expertours', ο οποίος παρέλαβε το βραβείο 'Friends of Thailand Award 2000'.

Το βραβείο για την κίνηση από την Ελλάδα προς την Ταϊλάνδη το απέσπασε αποκλειστικά ο 'Olympia Expertours', ενώ βραβεύθηκαν συνολικά 33 γραφεία από 27 χώρες σε όλο τον κόσμο.

O κ. Δημήτρης Σπυρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι 'το βραβείο "Friends of Thailand Award 2000" είναι ιδιάiτερη τιμή για το "Olympia Expertours", αποδεικνύοντας έμπρακτα την φιλία, την συνεργασία και την αλληλεγγύη των δύο λαών. Ο στόχος μας να γίνει η Ταϊλάνδη μοναδικός ταξιδιωτικός προορισμός και όλο και περισσότεροι Έλληνες να γνωρίσουν τον πολιτισμό, την κουλτούρα και την φυσική ομορφιά της, επιτεύχθηκε. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και πάθος να προσφέρουμε υπηρεσίες άριστης ποιότητας και να είμαστε αρωγοί του τουρισμού της Ταϊλάνδης'

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024