Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Παραλία Κατερίνης
Περιφέρεια

Δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Παραλία Κατερίνης

Σε συνάντηση του αντιδήμαρχου Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης τονίστηκε ότι η γεωγραφική εγγύτητα των δυο τουριστικών προορισμών και η συμπληρωματικότητά τους, επιβάλλει την άμεση εξεύρεση τρόπων συνεργασίας τους.

Στις 9 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα συνάντηση του αντιδήμαρχου Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σ. Πέγκα και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης κ. Γ. Ζωγράφου. Στη συνάντηση κυριάρχησαν οι δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και στην Παραλία Κατερίνης. Τονίστηκε δε, ότι η γεωγραφική εγγύτητα των δυο τουριστικών προορισμών και η συμπληρωματικότητά τους, επιβάλλει την άμεση εξεύρεση τρόπων συνεργασίας τους.

Επίσης, στη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στην επιτυχία του κέντρου πληροφόρησης επισκεπτών του Δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται επί της Πλατείας Αριστοτέλους. Το κέντρο πληροφόρησης εξυπηρετεί σε ετήσια βάση χιλιάδες επισκεπτών της πόλης. Η λειτουργία του στηρίζεται και στον εθελοντισμό, προσφέροντας σε νέους της Θεσσαλονίκης τη δυνατότητα απόκτησης δεξιοτήτων.

“Ελπίζουμε και εμείς σύντομα στην Παραλία Κατερίνης να δούμε να γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία ετών για την επαναλειτουργία του κέντρου πληροφόρησης επισκεπτών. Η λειτουργία ενός τόσο δυναμικού ‘εργαλείου’ ανάπτυξης και θα συμβάλλει σημαντικά όχι μόνο στην εξέλιξη της τουριστικής δραστηριότητας στην Παραλία, αλλά και στην κατάρτιση νέων της Κατερίνης, με όσα θετικά αποτελέσματα έχει αυτό για την περιοχή”, αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024