Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίH Κίνα χαλαρώνει τους κανόνες εισόδου για επαγγελματίες ταξιδιώτες
Προορισμός

H Κίνα χαλαρώνει τους κανόνες εισόδου για επαγγελματίες ταξιδιώτες

Τα μέτρα, τα οποία πιθανότατα θα τεθούν σε ισχύ από τα τέλη Αυγούστου, αναφέρουν επίσης ότι οι επαγγελματίες ταξιδιώτες μπορούν να μετατρέψουν μια βίζα κατά την άφιξη σε βίζα πολλαπλής εισόδου μετά την είσοδό τους στη χώρα.

Η Κίνα κυκλοφόρησε μια σειρά νέων μέτρων που αποσκοπούν στη διευκόλυνση των ταξιδιών στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης ευελιξίας για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας εξέδωσε στις 3 Αυγούστου 26 νέα μέτρα «ευκολίας», τα οποία περιλαμβάνουν χαλαρούς κανόνες για τη μετακίνηση σε ολόκληρη τη χώρα και τη δυνατότητα για επαγγελματίες ταξιδιώτες να αναβαθμίσουν τις θεωρήσεις άφιξης, visas, μίας εισόδου σε θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων με ισχύ έως και τρία χρόνια.

Οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στην Κίνα για λόγους όπως επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, συναντήσεις, επενδύσεις και επιχειρηματικότητα ή για να παρακολουθήσουν συνέδρια και εκθέσεις μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για βίζα προσγείωσης με επιστολή πρόσκλησης και υποστηρικτικό υλικό.

Τα μέτρα, τα οποία πιθανότατα θα τεθούν σε ισχύ από τα τέλη Αυγούστου, αναφέρουν επίσης ότι οι επαγγελματίες ταξιδιώτες μπορούν να μετατρέψουν μια βίζα κατά την άφιξη σε βίζα πολλαπλής εισόδου μετά την είσοδό τους στη χώρα.

Οι ξένοι υπήκοοι που αναμένουν άδειες διαμονής θα μπορούν επίσης να κρατήσουν τα διαβατήριά τους. Προηγουμένως, οι αρχές εξέδιδαν ένα προσωρινό ταξιδιωτικό έγγραφο που δεν ήταν τόσο ευρέως αποδεκτό όσο τα διαβατήρια για την οργάνωση ταξιδιού, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

«Αν και ένα ευπρόσδεκτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτά τα μέτρα από μόνα τους δεν θα είναι επαρκή για να αποκαταστήσουν τα επαγγελματικά ταξίδια στα προ πανδημίας επίπεδα, ούτε για να αποκαταστήσουν την ελκυστικότητα της Κίνας ως προορισμός για ξένα ταλέντα», δήλωσε ο Jens Eskelund, πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πεκίνο, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024