Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Έδεσσα και η Ορεινή Πέλλα δίνουν έμφαση στην EdessaCityCard και το ποδήλατο
Εκθέσεις

Η Έδεσσα και η Ορεινή Πέλλα δίνουν έμφαση στην EdessaCityCard και το ποδήλατο

Η Έδεσσα και η Ορεινή Πέλλα συμμετέχει στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2023 στην Θεσσαλονίκη δίνοντας έμφαση στην EdessaCityCard και το ποδήλατο.

Ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην φετινή έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023 στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης (10-12 Νοεμβρίου) προβάλλοντας σταθερά μέσα από το τρίπτυχο Φύση-Υγεία-Ευεξία, τον τουρισμό εμπειρίας, τα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Πέλλας μέσα από το δίκτυο της EdessaCityCard. Η εκθεσιακή συμμετοχή της Έδεσσας οργανώνεται μέσα από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας.

Στην φετινή εκθεσιακή παρουσία της Έδεσσας και της Ορεινής Πέλλας οργανώνονται μια σειρά από δράσεις με κεντρικό θέμα τον τουρισμό 365 ημερών στην Έδεσσα και Ορεινή Πέλλα, τις 4 εποχές, τα οργανωμένα αξιοθέατα και τις  ποιοτικές  τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων γαστρονομίας. Παράλληλα θα υπάρχει και ανάδειξη τοπικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή.

Ο προορισμός  Έδεσσα και Ορεινή Πέλλα συνεχίζει να οργανώνεται όσο το δυνατόν καλύτερα με βάση τον κοινό στόχο όλων που δεν είναι άλλος από τον 12μηνο θεματικό τουρισμό εμπειριών μέσα από τον συνδυασμό υπηρεσιών που δημιουργούν για τον επισκέπτη αξέχαστες και μοναδικές στιγμές αλλά και με τρόπο ώστε τα περισσότερα οφέλη να γυρνούν στην τοπική κοινωνία, να διευκολύνεται η επιχειρηματικότητα, η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Νατάσα Ιατρίδου.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου ώρα 11,30πμ θα παρουσιαστεί στο Bike Friendly forum  ο συνδυασμός της επιτυχημένης εφαρμογής κάρτας πόλης της EdessaCityCard με την ποδηλασία και το περπάτημα, μιας και η Έδεσσα είναι πιστοποιημένος προορισμός Bike Friendly. Η παρουσίαση θα γίνει από τον υπεύθυνο τουρισμού Δρ. Ευάγγελο Κυριακού με ανοιχτή πρόσκληση για επιχειρηματικές συναντήσεις με εξειδικευμένους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή. Τα εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης μαζί με Εδεσσαίους εθελοντές θα παρουσιάσουν όλους τους επισκέψιμους χώρους που λειτουργούν όλο το χρόνο μαζί τις δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής Βερμίου-Καιμάκτσαλάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024