Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΤο Παρίσι θα έχει τρεις τοποθεσίες κολύμβησης στον Σηκουάνα το 2025
Προορισμοί

Το Παρίσι θα έχει τρεις τοποθεσίες κολύμβησης στον Σηκουάνα το 2025

Σηκουάνας

Το δημαρχείο του Παρισιού αποκάλυψε τις τρεις τοποθεσίες όπου θα επιτρέπεται και θα επιβλέπεται η κολύμβηση στον Σηκουάνα, ένα μέτρο που ήταν μέρος του σχεδίου του για την καταπολέμηση της υψηλής ζέστης στην πόλη.

Η πόλη του Παρισιού θα έχει δύο νέους χώρους κολύμβησης σε δύο χρόνια, μετά τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες μετά την εφαρμογή μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού του Σηκουάνα, που προκειμένου να φιλοξενήσει διοργανώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, οι αγώνες μαραθωνίου κολύμβησης και το τμήμα κολύμβησης των τριάθλων θα πραγματοποιηθούν στο Point Alexandre III στο Παρίσι.

Την επόμενη χρονιά, τρεις θέσεις κολύμβησης θα ανοίξουν για τους Παριζιάνους. Η πρώτη βρίσκεται στο Bras Marie. Εκεί που ο Δήμος διοργανώνει ήδη το Paris Plage τις Κυριακές 9 και 30 Ιουλίου, 6, 13, 20 και 27 Αυγούστου.

Το δεύτερο μέρος κολύμβησης θα διαμορφωθεί στο Bras de Grenelle. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ του λιμανιού Grenelle και των ακτών του Île au Cygnes. Το τρίτο στο Bercy, στο επίπεδο της Passerelle Simone de Beauvoir, κάτω από το Parc de Bercy.

«Οι επιτηρούμενες υδάτινες μάζες θα οριοθετούνται από σημαδούρες και μια πλωτή για πρόσβαση σε αυτά, με χώρους για αλλαγή, ντους και αποθήκευση των αντικειμένων των λουομένων στις αποβάθρες», εξηγεί η ανακοίνωση από την πόλη του Παρισιού. Ο δήμος προσθέτει ότι χρειάστηκε πρώτα να «βελτιωθεί η ποιότητα του νερού του Σηκουάνα, για να γίνει κατάλληλο για κολύμβηση», ειδικά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024