Τελευταία νέα
Περιφέρεια

Τo Travel Massive έρχεται στην Κρήτη

Το chapter Κρήτης του Travel Massive δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος. Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, σκοπός είναι η προώθηση της Κρήτης ως έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Το TravelMassive.com,  είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο, συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό. Είναι ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη αποτελούνται από ένα cluster τοπικά οργανωμένων κοινοτήτων, γνώστες της τουριστικής/ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο τη βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως.

Το chapter της Κρήτης δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος. Το Travel Massive έχει chapters σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, σκοπός είναι η προώθηση της Κρήτης ως έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Το Travel Massive είναι μη κερδοσκοπικό, γι’αυτό εξάλλου έχει χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. Ειδικά για τα μέλη του, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή σε events με επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνονται σε πάρα πολλές πόλεις του εξωτερικού. Η ίδια δωρεάν συμμετοχή θα ισχύει και στα events που θα διοργανώνει τακτικά το Travel Massive Crete.

Το θέμα για το 2016 είναι “Crete4Seasons” και μακροπρόθεσμος στόχος και πρόκληση για το Travel Massive είναι να βρεθεί ένας τρόπος προσέλκυσης τουριστών στην Κρήτη καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, κάθε εποχή.

Η πρώτη εκδήλωση θα φιλοξενηθεί σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Κρήτης στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου 2015 σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο αντίστοιχα. Θα έχει τον τίτλο “Πως τα social media  θα μπορούσαν να συμβάλουν στην προώθηση του τουρισμού” και θα περιλαμβάνει διεθνείς ομιλητές, σεμινάρια και συζήτηση.

  • Χανιά, Παρασκευή 4/12 στις 18:00-20:00, στο CoMe
  • Ρέθυμνο, Σάββατο 5/12 στις 12:00-14:00, στο Living Room και
  • Ηράκλειο, Κυριακή 6/12 στις 12:00-14:00 στο καφέ Marina, στο λιμάνι του Ηρακλείου.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024