Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΤο Xuzhou της Ανατολικής Κίνας διοργανώνει φόρουμ για την προώθηση του πολιτισμού των Χαν παγκοσμίως
Forum

Το Xuzhou της Ανατολικής Κίνας διοργανώνει φόρουμ για την προώθηση του πολιτισμού των Χαν παγκοσμίως

Ένα τριήμερο φόρουμ με θέμα τον πολιτισμό των Χαν και τον κινεζικό πολιτισμό ολοκληρώθηκε στην Xuzhou, στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας. Συμμετείχαν περισσότεροι από 150 ειδικοί και ερευνητές πολιτιστικής θεωρίας. Το φόρουμ είχε ως στόχο την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στην Οικονομική Ζώνη Huaihai.

Ένα τριήμερο φόρουμ με θέμα τον «πολιτισμό των Χαν και τον κινεζικό πολιτισμό» μόλις ολοκληρώθηκε στην πόλη Xuzhou, στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας την Κυριακή.

Το Δεύτερο Φόρουμ Πολιτισμού Χαν διοργάνωσε ένα κύριο φόρουμ, τέσσερα υπο-φόρουμ και μια στρογγυλή τράπεζα με στόχο την προώθηση της ανάπτυξης του πολιτιστικού τουρισμού στην Οικονομική Ζώνη Huaihai, μια περιοχή που καλύπτει δεκάδες νομούς και πόλεις στις επαρχίες Jiangsu, Shandong, Henan και Anhui.

Περισσότεροι από 150 ειδικοί, συμπεριλαμβανομένων ερευνητών πολιτιστικής θεωρίας, μελετητών από ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια, και ταλέντα στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού από όλη τη χώρα, παρακολούθησαν το φόρουμ.

Συζήτησαν την πνευματική χροιά, την πολιτιστική ουσία και την αξία της εποχής του πολιτισμού των Χαν και πρότειναν πολλές νέες ιδέες, νέες στρατηγικές και νέα μονοπάτια για την προώθηση της κληρονομιάς, της προώθησης, του μετασχηματισμού και της χρήσης του πολιτισμού των Χαν.

Σημειώνεται ότι η δυναστεία των Χαν χωρίζεται σε δύο μεγάλες περιόδους, δηλαδή, το Δυτικό Χαν (202 π.Χ.-25 μ.Χ.) και το Ανατολικό Χαν (25-220 μ.Χ.).

Το Xuzhou είναι ένας από τους τόπους γέννησης και συγκέντρωσης του πολιτισμού των Χαν. Έχει διατηρήσει 544 πολιτιστικά κειμήλια Χαν και 12.137 κινητά πολιτιστικά κειμήλια της δυναστείας Χαν. Οι τάφοι Χαν, οι πέτρες πορτρέτων Χαν και οι πολεμιστές και τα άλογα από τερακότα Χαν είναι διάσημοι παγκοσμίως.

Ως σημαντικό μέρος του φόρουμ, το βράδυ της 22ης Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε επίσης μια τελετή έναρξης με το φεστιβάλ πολιτισμού Han. Από εκείνη την ημέρα έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 50 πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες για την παρουσίαση του πολιτισμού των Χαν σε πολίτες και τουρίστες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024