Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Enterprise Greece στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στην Qatar Travel Mart
Εκθέσεις

Η Enterprise Greece στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στην Qatar Travel Mart

Η Enterprise Greece υποστηρίζει τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Qatar Travel Mart (QTM 2023) στο Κατάρ από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου 2023. Η έκθεση προσελκύει 200 εκθέτες από 60+ χώρες και 10.000+ επισκέπτες.

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), υποστηρίζει ενεργά τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Qatar Travel Mart (QTM 2023), παρέχοντας την αιγίδα της.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα (DECC) στο Κατάρ, από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου 2023. Πρόκειται για τη σημαντικότερη έκθεση επιχειρηματικού, επενδυτικού και πολιτιστικού τουρισμού της Μέσης Ανατολής, υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών Α.Ε. Σεΐχη Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού του Κατάρ, η οποία προσελκύει 200 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες και πάνω από 10.000 επισκέπτες.

Την ελληνική συμμετοχή διοργανώνει η RM International, αποκλειστικός συνεργάτης της Qatar Travel Mart για Ελλάδα και Κύπρο και διοργανωτής της Premium Real Estate Expo στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στη στήριξη της ελληνικής συμμετοχής από την Enterprise Greece, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Μαρίνος Γιαννόπουλος, δήλωσε ότι: «Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε την προσπάθεια προβολής της χώρας μας στην Qatar Travel Mart, η οποία προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού και του real estate και παράλληλα να αναδείξουμε τις τεράστιες δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων στο διεθνές επενδυτικό κοινό».

Στην Qatar Travel Mart 2023, λαμβάνουν μέρος επιχειρήσεις οι οποίες εκπροσωπούν τον κλάδο του Real Estate. Οι επαγγελματίες του Real Estate συναντιούνται για να δικτυωθούν, να συμμετάσχουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες, να διαμορφώσουν από κοινού λύσεις και στρατηγικές που θα αναδείξουν τις δυνατότητες του εγχώριου Real Estate και να ανταλλάξουν πληροφορίες για τις διεθνείς τάσεις του κλάδου.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Κατάρ αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επενδυτές, καθώς είναι οικονομία υψηλού εισοδήματος, έχοντας τα τρίτα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου και μεγάλα αποθέματα πετρελαίου. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, το Κατάρ είναι χώρα υψηλής ανθρώπινης ανάπτυξης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024