Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΡιζική αντιμετώπιση του ακτοπλοϊκού ζητάει ο Πρωθυπουργός

Ριζική αντιμετώπιση του ακτοπλοϊκού ζητάει ο Πρωθυπουργός

Συνάντηση με κυρίαρχο θέμα το ακτοπλοϊκό πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στο πλαίσιο των επαφών, που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες ο Πρωθυπουργός…

Συνάντηση με κυρίαρχο θέμα το ακτοπλοϊκό πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής και<...> ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στο πλαίσιο των επαφών, που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες ο Πρωθυπουργός με τους υπουργούς του για τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου.

Έτσι, ο κ. Κεφαλογιάννης παρουσίασε στον πρωθυπουργό το μέχρι σήμερα έργο του υπουργείου, αλλά και τον προγραμματισμό του για το επόμενο εξάμηνο, ενημερώνοντας τον παράλληλα και για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα, που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό πολλά από τα νησιά μας.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ναυτεμπορικής`, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Κεφαλογιάννη να αντιμετωπισθεί ριζικά το ακτοπλοϊκό πρόβλημα, ενώ ο κ. Κεφαλογιάννης από την πλευρά του, αναφέρθηκε στο διάλογο, που γίνεται με τους φορείς της ακτοπλοΐας, αλλά και των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης ανά περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024