Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΟ Βαγγέλης Παπαθανασίου βαφτίζει το Olympia Explorer

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου βαφτίζει το Olympia Explorer

Με μία λαμπρή τελετή, στην προβλήτα Αγίου Νικολάου, στο λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί αύριο 7 Ιουνίου 2002 στις 12:00 το μεσημέρι η βάπτιση του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου της Royal Olympic […]

Με μία λαμπρή τελετή, στην προβλήτα Αγίου Νικολάου, στο λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί αύριο 7 Ιουνίου 2002 στις<...> 12:00 το μεσημέρι η βάπτιση του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου της Royal Olympic Cruises (ROC<.>), Olympia Explorer.

Ανάδοχος του πλοίου θα είναι ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας Βαγγέλης Παπαθανασίου, ενώ του καθιερωμένου αγιασμού θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος.

Την τελετή θα χαιρετίσουν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Γιάννης Πατέλλης, ο επίτιμος πρόεδρος της Royal Olympic Cruises κ. Γιώργος Ποταμιάνος, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Royal Olympic Cruises, κ. Κωστάκης Λοΐζου, ο διευθύνων σύμβουλος της Royal Olympic Cruises, κ. Γιάννος Πανταζής και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων κ. Ανδρέας Ποταμιάνος. Θα ακολουθήσει η επίσημη υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Πειραιά και ξενάγηση των προσκεκλημένων στο Olympia Explorer.

Το Olympia Explorer, “αδελφό πλοίο” του Olympic Voyager, ξεκινάει από το λιμάνι του Πειραιά για επταήμερες κρουαζιέρες σε έξι προορισμούς, την Κέρκυρα, τη Βενετία, το Ντουμπρόβνικ, το Κατάκωλο, την Κωνσταντινούπολη και τη Μύκονο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024