Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΙστιοπλοϊκός περίπλους σε Ελλάδα και Ιταλία από το επιμελητήριο Μεσσηνίας

Ιστιοπλοϊκός περίπλους σε Ελλάδα και Ιταλία από το επιμελητήριο Μεσσηνίας

Συνάντηση σχεδιασμού δράσεων των Ελλήνων εταίρων του προγράμματος “Med my Sea” πραγματοποιήθηκε χθες στην Καλαμάτα στο πλαίσιο του επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με στόχο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη […]

Συνάντηση σχεδιασμού δράσεων των Ελλήνων εταίρων του προγράμματος “Med my Sea” πραγματοποιήθηκε χθες στην Καλαμάτα στο πλαίσιο<...> του επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με στόχο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη δημιουργία ενός πολύ καλά οργανωμένου τουριστικού προϊόντος, ενός ιστιοπλοϊκού περίπλου σε λιμάνια της Νότιας Ελλάδας και της Ιταλίας, με στόχο την ανάδειξη σημαντικών περιβαλλοντικών και ιστορικών μνημείων της ενδοχώρας των εμπλεκόμενων περιοχών.

Πρόκειται για τη διάδοση της αρχαιολογικής, ιστορικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς και της πολιτιστικής ταυτότητας αυτού του γεωγραφικού σημείου της Μεσογείου, μέσω του αθλήματος της ιστιοπλοΐας.

Στη συνάντηση εκτός από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, που έχει και την ευθύνη του συντονισμού, συμμετείχαν το Επιμελητήριο της Κέρκυρας, ο Δήμος Λεωνιδίου και η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024