Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠληρότητα για την περίοδο του Πάσχα στα ξενοδοχεία της χερσαίας Μαγνησίας
Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

Πληρότητα για την περίοδο του Πάσχα στα ξενοδοχεία της χερσαίας Μαγνησίας

Με γνώμονα τις πληρότητες του 80% της συνολικής δυναμικότητας των ξενοδοχειακών καταλυμάτων της χερσαίας Μαγνησίας, με την κίνηση όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα, η πληρότητα διαμορφώνεται στο 60% περίπου. Συγκεκριμένα, […]

Με γνώμονα τις πληρότητες του 80% της συνολικής δυναμικότητας των ξενοδοχειακών καταλυμάτων της χερσαίας Μαγνησίας, με την κίνηση όπως έχει διαμορφωθεί<...> μέχρι τώρα, η πληρότητα διαμορφώνεται στο 60% περίπου.

Συγκεκριμένα, οι υψηλές κατηγορίες ξενοδοχείων (3***-4*****-5*****) και παραδοσιακών καταλυμάτων (LUX – AA) καταγράφουν τα υψηλότερα ποσοστά πληρότητας της τάξης του 75% με τιμές γύρω στα 80 ευρώ το δίκλινο με πρωινό. Αντίστοιχα, στα χαμηλότερης κατηγορίας ξενοδοχειακά καταλύματα, η πληρότητα έχει διαμορφωθεί στο 50% με τιμές περίπου στα 50 ευρώ με πρωινό.

Αναλυτικά, οι πληρότητες όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή ανά περιοχή είναι της τάξης του 75% για Πορταριά – Μακρινίτσα, 45% για Χάνια, 70% για Ζαγορά – Τσαγκαράδα και το ίδιο ποσοστό καταγράφεται για Βυζίτσα – Μηλιές. Στα χωριά του Νοτίου Πηλίου, η πληρότητα αγγίζει το 60%. Στα παραθαλάσσια χωριά τόσο του Ανατολικού Πηλίου όσο και του Παγασητικού η πληρότητα είναι στο 35%, ενώ μέσα στην πόλη του Βόλου καταγράφεται το ποσοστό του 80%. Στην υπόλοιπη χερσαία Μαγνησία, και συγκεκριμένα σε Νέα Αγχίαλο, Αμαλιάπολη και Αλμυρό, η πληρότητα φτάνει το 60%.

Οι επισκέπτες της τελευταίας στιγμής έχουν τη δυνατότητα να βρούνε δωμάτιο σε όλες τις περιοχές και σε όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας είναι στη διάθεση του κάθε επισκέπτη, προκειμένου να του παράσχει κάθε δυνατή πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και να τον διευκολύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την διαμονή του στο Νομό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024