Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΟ Λ. Κεντεποζίδης πλειοδότης στον διαγωνισμό αξιοποίησης ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής
Επενδύσεις

Ο Λ. Κεντεποζίδης πλειοδότης στον διαγωνισμό αξιοποίησης ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής

Το ακίνητο έκτασης περίπου 27 στρεμμάτων είναι παραθαλάσσιο, µε µήκος ακτογραµµής περίπου 530 µέτρα και µέσο πλάτος περίπου 55 µέτρα. Βρίσκεται στην παραλία «Χρυσή Αµµουδιά», 1,9 χλμ. δυτικά από τον οικισμό της Νέας Καλλικράτειας στον Νομό Χαλκιδικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία-μέλος του Υπερταμείου, σε συνεδρίασή του ανακήρυξε τον επιχειρηματία κ. Λεωνίδα Κεντεποζίδη ως πλειοδότη για την αξιοποίηση ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια του Δήμου Νέας Προποντίδας στον Νομό Χαλκιδικής, έναντι Οικονομικής Προσφοράς ύψους 1,42 εκατ. ευρώ.

Ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο, ενώ η υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας θα λάβει χώρα μετά από την έγκριση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Το ακίνητο έκτασης περίπου 27 στρεμμάτων είναι παραθαλάσσιο, µε µήκος ακτογραµµής περίπου 530 µέτρα και µέσο πλάτος περίπου 55 µέτρα. Βρίσκεται στην παραλία «Χρυσή Αµµουδιά», 1,9 χλμ. δυτικά από τον οικισμό της Νέας Καλλικράτειας στον Νομό Χαλκιδικής, εντός Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου (ΖΟΕ) και γειτνιάζει από ανατολικά και δυτικά µε περιοχές για τις οποίες έχουν ολοκληρωθεί και κυρωθεί πολεοδομικές μελέτες για β’ κατοικία.

Ο κ.  Κεντεποζίδης, ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας, είναι επίσης ιδιοκτήτης του beach bar “Sahara Resort”, που λειτουργεί στη Νέα Ηράκλεια από το 2014, του “Pastazi All day beach bar” στην παραλία Ν. Φλογητών Χαλκιδικής, το night club “D.A.D.A.”  και του “Piazza”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024