Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαAirbus με `ποδοσφαιρικό ρύγχος` στο γήπεδο των αιθέρων από την Lufthansa

Airbus με `ποδοσφαιρικό ρύγχος` στο γήπεδο των αιθέρων από την Lufthansa

Καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2006 ετοιμάζεται να πάει στη Γερμανία την επόμενη χρονιά και ο πυρετός των φίλων του ποδοσφαίρου ανεβαίνειεπικίνδυνα, η αεροπορική εταιρία Lufthansa εγκαινίασε την ποδοσφαιρική χρονιά […]

Καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2006 ετοιμάζεται να πάει στη Γερμανία την επόμενη χρονιά και ο πυρετός των φίλων του ποδοσφαίρου ανεβαίνει<...>επικίνδυνα, η αεροπορική εταιρία Lufthansa εγκαινίασε την ποδοσφαιρική χρονιά 2006, λανσάροντας χτες το πρώτο της Airbus A340-300, το ρύγχος του οποίου είναι βαμμένο στα χρώματα του λευκού και του μαύρου, θυμίζοντας έτσι αυτόματα μια μπάλα ποδοσφαίρου πάνω από τα σύννεφα. Και το μήνυμα που μεταφέρει από όλους στη Lufthansa προς τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο είναι `Καλωσήρθατε στη Γερμανία`.

“Η Γερμανία φιλοξενεί και πάλι το Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά σε 32 χρόνια. Φίλαθλοι από όλο τον κόσμο θα έρθουν στη Γερμανία για να υποστηρίξουν τις εθνικές τους ομάδες που θα δίνουν αγώνες στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας. Το αεροσκάφος της Lufthansa με το ποδοσφαιρικό ρύγχος θα είναι ο πρεσβευτής του ποδοσφαίρου, που θα προσκαλεί όλους να απολαύσουν τη διαμονή τους εδώ”, δήλωσε σχετικά ο Executive Vice President Marketing και Πωλήσεων της Lufthansa, κ. Thierry Antinori.

Το πρώτο A340-300 με το ποδοσφαιρικό ρύγχος χρησιμοποιείται σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων του παγκοσμίου δικτύου της Lufthansa, ενώ 30 περίπου ακόμη αεροσκάφη διαφόρων τύπων του στόλου της Lufthansa θα αποκτήσουν το ίδιο βαμμένο ρύγχος στις επόμενες εβδομάδες, πριν αρχίσουν τις προγραμματισμένες τους πτήσεις προς προορισμούς εντός Γερμανίας και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Μάλιστα, η παρθενική πτήση αυτού του φρεσκοβαμμένου Airbus πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ με προορισμό το Τόκιο. Οι πρώτοι επιβάτες θα είναι παίκτες της ομάδας FC Bayern Munich, που μεταβαίνουν στην Ιαπωνία για να δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια και να λάβουν μέρος σε διάφορα γεγονότα δημοσίων σχέσεων τις προσεχείς τέσσερις μέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024