Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςH Celebrity Cruises ανακοινώνει ετήσιες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από το 2023
Κρουαζιέρα

H Celebrity Cruises ανακοινώνει ετήσιες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από το 2023

Τα χειμερινά δρομολόγια του Celebrity Infinity περιλαμβάνουν Θαύματα του Κόσμου, όπως τις Πυραμίδες της Αιγύπτου και την Ακρόπολη στην Αθήνα.

Η καλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στην Ευρώπη, η βραβευμένη Celebrity Cruises, μόλις έγινε ακόμη καλύτερη καθώς σήμερα ανακοίνωσε ότι θα κάνει κρουαζιέρες όλο το χρόνο στη Μεσόγειο, προσθέτοντας στην καλοκαιρινή της σεζόν δρομολόγια από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024. Πλέοντας στη Μεσόγειο για πρώτη φορά χειμώνα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια νέα εμπειρία πολυτέλειας στο βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity, καθώς θα επισκέπτονται μερικά από τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα του κόσμου, όπως τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, την Ακρόπολη της Αθήνας ή μια από τις παλαιότερες πόλεις στον κόσμο, την Ιερουσαλήμ.

Το μόνο πλοίο της Celebrity που θα πλέει στη Μεσόγειο όλο το χρόνο, το Celebrity Infinity, θα ξεκινήσει τη χειμερινή του σεζόν με κρουαζιέρες εννέα και 10 νυχτών, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους επιβάτες του να απολαύσουν τα καλύτερα σημεία της Ιβηρικής Χερσονήσου. Με εναλλασσόμενες αναχωρήσεις από τα λιμάνια της Βαρκελώνης και της Λισαβόνας και ταξιδεύοντας κατά μήκος της μεγαλύτερης ακτογραμμής της Μεσογείου, οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα επισκεφθούν την  Πάλμα ντε Μαγιόρκα, την πλούσια σε ιστορία πόλη της Σεβίλλης και πολλά αξιοθέατα.

Στη συνέχεια, από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Ιανουάριο του 2024,το Infinity θα αποκαλεί τη Βαρκελώνη στο “σπίτι” του, καθώς θα αναχωρεί για κρουαζιέρες 11 και 12 διανυκτερεύσεων επιστρέφοντας στο Μαρόκο για πρώτη φορά από το 2008. Οι επιβάτες θα γνωρίσουν τα αξιοθέατα των λόφων της Ταγγέρης, θα ανακαλύψουν τους αυθεντικούς  υπαίθριους πωλητές τροφίμων και την Medina στην Καζαμπλάνκα και θα απολαύσουν τα φανταστικά τοπία των Καναρίων Νήσων μεταξύ άλλων κορυφαίων προορισμών.

Ολοκληρώνοντας τη χειμερινή περίοδο, το Infinity θα επιστρέψει στην Ελλάδα, τη γενέτειρα της Celebrity Cruises, όπου οι ταξιδιώτες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024 μέσα από κρουαζιέρες 10 ή 11 διανυκτερεύσεων, με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, θα επισκεφθούν τρεις ηπείρους και θα γνωρίσουν μερικά από τα πιο σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα του κόσμου και Θαύματα της Αρχαιότητας της Αιγύπτου και της Ελάδας, όπως την Πυραμίδα του Χέοπα, την Ακρόπολη των Αθηνών, το Ναό της Αρτέμιδος και πολλά άλλα.

“Το να μπορούμε να πλεύσουμε όλο τον χειμώνα στη Μεσόγειο, θα δώσει άπειρες δυνατότητες στους επισκέπτες μας να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για ταξίδια, ενώ θα επισκεφθούν νέους προορισμούς καθώς ταξιδεύουν ‘WonderFULL’ μαζί μας”, δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Με αυτές τις νέες κρουαζιέρες για το 2023-2024, θα επανεισάγουμε τους επιβάτες μας στον κόσμο με δρομολόγια που τους συνδέουν ξανά με πολιτισμούς και εμπειρίες που θα διαρκέσουν μια ζωή”.

Μια επιπλέον νότα γοητείας αυτών των κρουαζιερών αποτελούν για τους επιβάτες οι διανυκτερεύσεις του πλοίου στη Μάλαγα της Ισπανίας, στο Πόρτο της Πορτογαλίας, στην Ιερουσαλήμ, στην Αλεξάνδρεια ή στην Αθήνα.

Απλουστεύοντας την εμπειρία πολυτέλειας, το Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα στο κρουαζιερόπλοιο είναι πλέον “Always Included” σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity Cruises.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024