Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ασία μετατρέπεται σε κινητήρια δύναμη της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας
Εκδηλώσεις

Η Ασία μετατρέπεται σε κινητήρια δύναμη της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας

Στην παρουσίαση / ανάλυση της Travel Media Applications για τις αγορές της Ασίας θα μιλήσει σε ζωντανή σύνδεση (μέσω διαδικτύου) ο κ. Martin Craigs, CEO της PATA (Pacific Asia Travel Association) της σημαντικότερης Ταξιδιωτικής Ένωσης της Ασίας.

Η Travel Media Applications, διαβλέποντας τις τάσεις της αγοράς, εγκαταστάθηκε από το 2012 στη Ν.Α. Ασία, στο τουριστικό κέντρο της περιοχής και πραγματοποιεί δωρεάν παρουσίαση / ανάλυση των αγορών της Ασίας.

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν σε ζωντανή σύνδεση (μέσω διαδικτύου) πολύ σημαντικά στελέχη της αγοράς, αρχής γενομένης από τον κ. Martin Craigs, CEO της PATA (Pacific Asia Travel Association) της σημαντικότερης Ταξιδιωτικής Ένωσης της Ασίας, ενώ θα μιλήσουν και οι πρόεδροι των Ενώσεων Ταξιδιωτικών Γραφείων του Βιετνάμ και της Ταϊλάνδης.

Μια επίσης σημαντική προσωπικότητα με προϋπηρεσία στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), η κα Daniela Wagner θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της PATA και πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ και οι άνθρωποι της Τ.Μ.Α. και ειδικά ο κ. Στρατής Βουρσούκης, διευθυντής του γραφείου μας στην Ασία, θα αναλύσουν τις αγορές αυτές

Τέλος θα μιλήσουν οι υπεύθυνοι δύο ελληνικών επιχειρήσεων που τόλμησαν και έκαναν το βήμα για να ειχωρήσουν σε αυτές τις “άγνωστες αγορές”, το Argo Travel και η Net Semantics.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Zafolia και ώρα 09:30.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024