Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού: 'Επισκεφθείτε την Τουρκία'
Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού

Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού: 'Επισκεφθείτε την Τουρκία'

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού εκφράζει την υποστήριξή του προς την Τουρκία στην προσπάθεια που καταβάλλει για την ανάκαμψη του τουρισμού της ύστερα από τα συμβάντα του τελευταίου καιρού. Αυτό τονίστηκε από τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, κ. Taleb Rifai, σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, κ. Nabi Avci.

Εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού έδωσαν μεγάλη βάση στην προώθηση του τουρισμού της γειτονικής μας Τουρκίας, μετά την πτωτική πορεία που είχε σημειώσει λόγω των συμβάντων του τελευταίου καιρού, σε συνάντηση που αφορούσε την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης στην Μαδρίτη. Επρόκειτο για μια πολύ σημαντική για την Τουρκία κίνηση, το να έχει δηλαδή την εύνοια του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, καθώς φαίνεται να κερδίζει έδαφος ξανά και να προσπαθεί να ανακάμψει από την πτώση.
 
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας κ. Nabi Avci συναντήθηκε με τον Ισπανό υφυπουργό Τουρισμού, κ. Isabel Borrego, και τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, κ. Taleb Rifai. Πιο συγκεκριμένα, ο τελευταίος, υποστηρίζοντας τον τουρισμό στην Τουρκία, είπε: “Η Τουρκία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Βρίσκεται στην καρδιά του τουρισμού. Όταν υποστηρίζουμε κάτι, το κάνουμε από την καρδιά μας και με το μυαλό μας. Την περασμένη εβδομάδα, το τουρκικό έθνος έδρασε πολύ θαρραλέα για να υπερασπίσει την δημοκρατία του. Το καθήκον μας είναι να υποβοηθήσουμε τις προσπάθειές τους, με το να υποστηρίζουμε τον τουρισμό που είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην οικονομία της Τουρκίας“.
 
Ο Rifai δήλωσε ότι τα αποτελέσματα του υπογεγραμμένου κειμένου που περιλαμβάνει μια λίστα με πράγματα που πρέπει να γίνουν από τα αποτελέσματα μιας μακράς μελέτης θα φανεί τις επόμενες ημέρες, “η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους επισκέπτες της. Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε θερμά όπως πάντα όλους τους τουρίστες και τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο“.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024