Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑνακοινώθηκε η προκήρυξη για το διαγωνισμό της τουριστικής προβολής

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη για το διαγωνισμό της τουριστικής προβολής

Στόχος του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι η καμπάνια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού σταδιακά να αρχίσει να παρουσιάζεται στις ξένες αγορές από το φθινόπωρο, οπότε και ξεκινάνε οι προκρατήσεις στα πακέτα των διακοπών…

Στόχος του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι η καμπάνια για την προβολή<...> του ελληνικού τουρισμού σταδιακά να αρχίσει να παρουσιάζεται στις ξένες αγορές από το φθινόπωρο, οπότε και ξεκινάνε οι προκρατήσεις στα πακέτα των διακοπών για την τουριστική σεζόν του 2005. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προσφορές τους, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, ενώ η αποσφράγισή τους θα γίνει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Η καμπάνια προβολής, σύμφωνα με τον διαγωνισμό, θα αναπτυχθεί στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο, Ισραήλ, Ρωσία, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Κίνα (για πρώτη φορά) και Ιαπωνία.

Ο διαγωνισμός ζητάει:
α) τον σχεδιασμό και την παραγωγή του δημιουργικού μέρους της διαφημιστικής εκστρατείας του ΕΟΤ και
β) τον σχεδιασμό, αγορά μέσων και τις απαραίτητες αναπαραγωγές του δημιουργικού υλικού για την υλοποίηση της διαφημιστικής εκστρατείας στα μέσα ή και τα δύο παραπάνω σε συνδυασμό, για ένα έτος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024