Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημήτρης Πολλάλης: Ιδανικός προορισμός μαθητικών εκδρομών η Λακωνία

Δημήτρης Πολλάλης: Ιδανικός προορισμός μαθητικών εκδρομών η Λακωνία

“Ο Νομός Λακωνίας προσφέρεται και έχει όλες εκείνες τις απαραίτητες δυνατότητες για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού – μαθητικού – περιβαλλοντικού τουρισμού και μπορεί να αποτελέσει τόπο προορισμού των μαθητικών εκδρομών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας…

“Ο Νομός Λακωνίας προσφέρεται και έχει όλες εκείνες τις απαραίτητες δυνατότητες για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού – μαθητικού – περιβαλλοντικού<...>τουρισμού και μπορεί να αποτελέσει τόπο προορισμού των μαθητικών εκδρομών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, κ. Δημήτρης Πολλάλης, με αφορμή την πρόσφατη φιλοξενία καθηγητών στη Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, ο Νομάρχης Λακωνίας, η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Λακωνίας και η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας προσκάλεσαν στη Σπάρτη και φιλοξένησαν από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2005, 96 Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Αττικής, προκειμένου να αντιληφθούν από κοντά αυτά που πραγματικά προσφέρει ο Νομός ως Τουριστικό προϊόν και έτσι να καταστεί η Λακωνία τόπος προορισμού των μαθητικών εκδρομών.

Η φιλοξενία πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη με την συμμετοχή όλων των ξενοδοχείων της πόλης. Κατά την διάρκεια της τριήμερης παραμονής τους οι καθηγητές είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Λακωνίας και να περιηγηθούν σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψουν τις μοναδικές ομορφιές που διαθέτει η Λακωνία.

“Η Λακωνία είναι τόπος πολλαπλών τουριστικών εναλλακτικών συνδυασμών, υπογράμμισε στην ομιλία του ο κ. Πολλάλης, ενώ όπως τόνισε “είναι τόπος που χορταίνει το μάτι, αλλά και όλες οι αισθήσεις, ιδανικός προορισμός για διακοπές 12 μήνες το χρόνο, ένας τόπος απλόχερα προικισμένος από τη φύση, γεμάτος ομορφιά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024