Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚ. Καραμανλής: Εργαζόμαστε συντονισμένα για να περιορίσουμε τις δυσμενείς διεθνείς επιπτώσεις
Στη Ζάκυνθο ο πρωθυπουργός

Κ. Καραμανλής: Εργαζόμαστε συντονισμένα για να περιορίσουμε τις δυσμενείς διεθνείς επιπτώσεις

“Στη δύσκολη αυτή περίοδο, πρώτη προτεραιότητά μας είναι η στήριξη των τομέων και των κλάδων, που πλήττονται άμεσα και πιο έντονα από την κρίση. Ένας τέτοιος τομέας, τομέας στρατηγικής σημασίας, […]

“Στη δύσκολη αυτή περίοδο, πρώτη προτεραιότητά μας είναι η στήριξη των τομέων και των κλάδων, που πλήττονται άμεσα και πιο έντονα από την<...> κρίση. Ένας τέτοιος<...> τομέας, τομέας στρατηγικής σημασίας, είναι ο τουρισμός. Εδώ στη Ζάκυνθο το γνωρίζετε πολύ καλά. Πήραμε έγκαιρα μια σειρά από μέτρα και συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση. Εντείνουμε τις προσπάθειες και επεκτείνουμε τις παρεμβάσεις μας”, δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χθες στη Ζάκυνθο, παρουσία του γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του νομάρχη Ζακύνθου και του δημάρχου του νησιού.

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στα ακόλουθα μέτρα για την προώθηση του τουρισμού:

  • Τη συστηματική προβολή της χώρας με αυξημένους πόρους.
  • Τη δραστική μείωση ορισμένων επιβαρύνσεων.
  • Την αύξηση του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.
  • Την επιδότηση για προσλήψεις ανέργων σε εποχικές μονάδες.
  • Τη λειτουργική τακτοποίηση ξενοδοχείων.

“Η Ελλάδα, είναι χώρα ασφαλής και φιλόξενη, μπορεί να αποδειχθεί προορισμός πρώτης επιλογής και στη δύσκολη αυτή χρονιά. Εργαζόμαστε συντονισμένα για να περιορίσουμε όσο το δυνατό περισσότερο, τις δυσμενείς διεθνείς επιπτώσεις, για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα”, Κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024