Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνδεθείτε με την Emirates από όπου και αν βρίσκεστε
Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία μέσω κινητού τηλεφώνου

Συνδεθείτε με την Emirates από όπου και αν βρίσκεστε

Η διεθνής αεροπορική εταιρεία Emirates, με βάση το Ντουμπάι, έκανε ένα ακόμα βήμα στην διαδικτυακή καινοτομία λανσάροντας το Mobile Emirates.com, μια πρωτοποριακή, νέα δυνατότητα για τους πελάτες, που επιθυμούν να […]

Η διεθνής αεροπορική εταιρεία Emirates, με βάση το Ντουμπάι, έκανε ένα ακόμα βήμα στην διαδικτυακή καινοτομία λανσάροντας το Mobile Emirates.com, μια<...> πρωτοποριακή, νέα δυνατότητα για τους πελάτες, που επιθυμούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα της Emirates από τις κινητές συσκευές τους.

Οι ταξιδιώτες που μπαίνουν στην ηλεκτρονική σελίδα Emirates.com από το κινητό τους ή από υπολογιστή χειρός PDA, θα συνδέονται αυτόματα με την ειδική εκδοχή της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας, για τις συσκευές αυτές. Η λειτουργία είναι συμβατή με περισσότερες από 3.000 συσκευές και επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν με την Emirates από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

“Η λειτουργία Mobile Emirates.com συμβολίζει ένα επιπλέον βήμα στον τομέα της καινοτομίας και της ευκολίας για τους πελάτες της Emirates. Η παροχή αυτή προσφέρει στους πελάτες μας την ευελιξία τού να διαχειρίζονται το ταξίδι τους πανεύκολα”Keith Longstaff, αντιπρόεδρος της Emirates, σε θέματα Διεθνούς Εμπορικής Δραστηριότητας.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ενσωματώνει πολλά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά καθώς και τη λειτουργικότητα που χαρακτηρίζει το διαδικτυακό τόπο Emirates.com, με ειδικό σχεδιασμό για χρήση από κινητή συσκευή. Οι επισκέπτες στη σελίδα μπορούν:

  • Να κάνουν ηλεκτρονικό check-in μέχρι και 24 ώρες πριν από την αναχώρησή τους
  • Να επιλέξουν θέση καθίσματος ή να ζητήσουν συγκεκριμένο μενού φαγητού
  • Πελάτες της Πρώτης ή Επιχειρηματικής θέσεις μπορούν προγραμματίσουν την μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο, μέσω της υπηρεσίας σοφέρ που τους παρέχεται
  • Να ενημερωθούν για τις τελευταίες προσφορές της Emirates για περισσότερους από 100 προορισμούς παγκοσμίως
  • Να ελέγξουν τον πραγματικό χρόνο της πτήσης και να μελετήσουν τα χρονοδιαγράμματα των δρομολογίων διεθνώς.

Όποιος αναζητά πληροφορίες, μπορεί να ενημερωθεί για το προφίλ της Emirates, τα χαρακτηριστικά της καμπίνας βάσει τύπου αεροσκάφους, για τα διακεκριμένα σαλόνια και τα πρόσφατα νέα της εταιρείας. Ο επιβάτης μπορεί ακόμα να ανακαλύψει τα προϊόντα και τις επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα στο στόλο της Emirates, χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό αυτό σύστημα εν πτήσει. Παράλληλα, τα μέλη του προγράμματος συχνών πτήσεων, Skywards, μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους και να δουν τα μίλια που τους αναλογούν και τα δρομολόγιά τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024