Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαμμένος: Στα νησιά μπορούν να αναπτυχθούν πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Καμμένος: Στα νησιά μπορούν να αναπτυχθούν πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού

“Παρών” στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013», που έλαβε χώρα στη Μυτιλήνη την περασμένη Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008, ήταν ο ΥφυπουργόςΕμπορικής Ναυτιλίας, […]

“Παρών” στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013», που έλαβε χώρα στη Μυτιλήνη την περασμένη Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008, ήταν ο Υφυπουργός<...>Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Περιφερειών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, καθώς και τους Νομάρχες και τους δημάρχους Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου, τους ευχαρίστησε για την μαζική προσέλευσή τους, τονίζοντας ότι η συμβολή τους είναι απαραίτητη για την αειφόρο ανάπτυξη των ελληνικών νησιών.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στα καινοτόμα προγράμματα καταδυτικού και αλιευτικού τουρισμού, που προωθούνται από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής που ανοίγουν ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση και ανάπτυξη του τριτογενή τομέα στα Νησιά, ωθώντας έτσι τους νέους να μείνουν στον τόπο τους και να εργαστούν εκεί.

Τέλος, επεσήμανε ότι στη χώρα μας έχουμε ιστορία, παράδοση καθώς και φυσικό πλούτο τέτοιο γύρω από τα οποία μπορούν να στηριχτούν και να αναπτυχθούν πολλές μορφές εναλλακτικού τουρισμού, όπως ο θρησκευτικός, ο αρχαιολογικός, περιπατητικός, παρατήρησης πουλιών στους άφθονους και πλούσιους βιοτόπους μας που θα συνεισφέρουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και στην άνθηση της οικονομίας των νησιών μας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024