Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΚαμπάνια 'Welcome' από το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ σε σημεία εισόδου τουριστών της χώρας
Υπουργείο Τουρισμού

Καμπάνια 'Welcome' από το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ σε σημεία εισόδου τουριστών της χώρας

Η ενέργεια έχει ήδη ολοκληρωθεί στην Περιφέρεια Αττικής (Αεροδρόμιο 'Ελ. Βενιζέλος' και Λιμάνι Πειραιά), ενώ ακολουθεί σύντομα η υλοποίηση της ενέργειας στις άλλες περιφέρειες στα αντίστοιχα σημεία εισόδου τουριστών της χώρας.

Η αναπλ. υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ανακοινώνει την υλοποίηση της ενέργειας “Welcome”, που αφορά στην υποδοχή τουριστών σε πύλες εισόδου της χώρας.
 
Η ενέργεια περιλαμβάνει την τοποθέτηση διαφημιστικών αφισών “Welcome”, με εικόνες τουριστικού περιεχομένου, από τις Περιφέρειες της χώρας, σε αεροδρόμια και λιμάνια. 
 
Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι μπορούν να αντλούν το αντίστοιχο δημιουργικό υλικό ηλεκτρονικής μορφής που είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα του ΕΟΤ (σε ειδικό διακομιστή ftp).


 

Η υλοποίηση της εν λόγω πρωτοβουλίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, γίνεται σε συνέργεια με τις περιφέρειες της χώρας.
 
Η ενέργεια έχει ήδη ολοκληρωθεί στην Περιφέρεια Αττικής (Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και Λιμάνι Πειραιά) ενώ ακολουθεί σύντομα η υλοποίηση της ενέργειας στις άλλες περιφέρειες στα αντίστοιχα σημεία εισόδου τουριστών της χώρας.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024