Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝα μην υποκύπτουν οι ξενοδόχοι στις πιέσεις των tour operators για περισσότερες εκπτώσεις

Να μην υποκύπτουν οι ξενοδόχοι στις πιέσεις των tour operators για περισσότερες εκπτώσεις

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), με έγγραφό της ενημέρωσε τις ενώσεις ξενοδόχων ότι αρκετοί tour operators που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική αγορά, ζητούν από τους ξενοδόχους νέες εκπτώσεις

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), με έγγραφό της ενημέρωσε τις ενώσεις ξενοδόχων ότι αρκετοί<...> tour operators που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική αγορά, ζητούν από τους ξενοδόχους νέες εκπτώσεις προκειμένου να πωλούν πακέτα με τη διαδικασία του early booking.

Η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ) με τη σειρά της αντέδρασε άμεσα στην πολιτική αυτή των tour operators ενημερώνοντας τα μέλη της πως “πρέπει να γνωρίζουν ότι η τακτική των εκπτώσεων μπορεί να επιφέρει πρόσκαιρα αποτελέσματα στη βελτίωση των πωλήσεων, αλλά αυτό επιτυγχάνεται σε βάρος της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και της οικονομικής ευρωστίας των επιχειρήσεων. Στην πραγματικότητα αυτό που επιτυγχάνεται είναι να απαξιώνεται η αξιοπιστία των επιχειρήσεων στην αγορά”.

Σύμφωνα με την ΕΞΑ “η επέκταση της διάρκειας των early bookings είναι επιζήμια για ένα επιπλέον λόγο. Με την τακτική αυτή στην ουσία τιμωρούνται οι πελάτες που φρόντισαν να κλείσουν έγκαιρα τις θερινές τους διακοπές και ακυρώνεται στην πράξη η φιλοσοφία του ίδιου του θεσμού”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024