Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Πέμπτης

Νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Πέμπτης

Ύφεση της κακοκαιρίας αναμένουν οι μετεωρολόγοι για την Τετάρτη, ωστόσο το φαινόμενο αυτό θα είναι πρόσκαιρο. Από τη νύχτα της Πέμπτης έρχεται νέα επιδείνωση, που θα επηρεάσει σταδιακά όλη την […]

Ύφεση της κακοκαιρίας αναμένουν οι μετεωρολόγοι για την Τετάρτη, ωστόσο το φαινόμενο αυτό θα είναι πρόσκαιρο. Από τη νύχτα της Πέμπτης<...> έρχεται νέα επιδείνωση, που θα επηρεάσει σταδιακά όλη την επικράτεια και θα κορυφωθεί το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο, ενώ δεν προβλέπεται ύφεση πριν από τη Δευτέρα.

H κακοκαιρία θα έχει τη μορφή χιονιά, και μάλιστα παρατεταμένης διάρκειας. Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές προβλέπεται να χιονίσει -τα πρώτα χιόνια αναμένονται και στην Πάρνηθα-, ενώ το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο, ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

O υδράργυρος θα κάνει βουτιά έως και 12 βαθμούς και η ελάχιστη θερμοκρασία στο Λεκανοπέδιο θα είναι γύρω στους τέσσερις-πέντε βαθμούς Κελσίου. Oι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για «πρώιμο χιονιά», αφού η θερμοκρασία θα είναι αρκετά χαμηλότερη για την εποχή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024