Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΟΕΤ: Ελλιπής η προβολή των τουριστικών λεωφορείων

ΠΟΕΤ: Ελλιπής η προβολή των τουριστικών λεωφορείων

Με ανακοίνωση της η ΠΟΕΤ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, τονίζει τη συμβολή των τουριστικών λεωφορείων στη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων…

Με ανακοίνωση της η ΠΟΕΤ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, τονίζει τη συμβολή των τουριστικών λεωφορείων στη<...> διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων λέγοντας:

“Παρόλη την άριστη σχέση μας και την προσφορά μας στο μεταφορικό έργο των Ολυμπιακών αγώνων 2004 με τα ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία ιδιοκτησία των γραφείων ταξιδίων, μέχρι στιγμής δεν έχουμε τύχει ανάλογης προβολής από τα ΜΜΕ.

Στις ειδήσεις προβάλλονται συνεχώς ο προαστιακός, το τραμ και βεβαίως είναι πολύ σωστή κίνηση, γιατί αυτά τα μεταφορικά μέσα αφορούν κυρίως το επιβατικό κοινό. Δεν πρέπει όμως να παραβλέπετε και το κομμάτι που λέγεται τουρισμός και τουριστικά λεωφορεία που προσφέρουν αυτές όλες τις υπηρεσίες στο μεταφορικό έργο των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτά μεταφέρουν τους αθλητές, τους δημοσιογράφους, την ολυμπιακή οικογένεια γενικότερα, είναι όλα νέας τεχνολογίας, όμορφα και ασφαλώς το διαπιστώνετε και εσείς αυτό, ότι οι υπηρεσίες τους είναι άριστες“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024