Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόεδρος και πάλι της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας ο Δημήτρης Πολλάλης

Πρόεδρος και πάλι της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας ο Δημήτρης Πολλάλης

Με μεγάλη επιτυχία, αλλά και μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, στην Σπάρτη η 4η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, στο πλαίσιο της οποίαςπραγματοποιήθηκαν […]

Με μεγάλη επιτυχία, αλλά και μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, στην Σπάρτη η 4η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, στο πλαίσιο της οποίας<...>πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες της Ένωσης. Προηγήθηκε η κοπή της καθιερωμένης πίτας της Ένωσης, την οποία ευλόγησε ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης, ο πατέρας Ιωάννης.

Προσκεκλημένοι στη συνέλευση ήταν οι κ.κ. Γεώργιος Αμβράζης, Διευθυντής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Κωνσταντίνος Πανδής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων και Δημήτριος Σούκουλης, Συνεργάτης του Επιμελητηρίου Λακωνίας σε θέματα τουρισμού. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής-Αθηνών και μέλος του Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. απέστειλε επιστολή.

Ο κ. Αμβράζης, εντυπωσιάστηκε από την πρωτόγνωρη συμμετοχή των ξενοδόχων της Λακωνίας στη Συνέλευση και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά κατά την οποία Ένωση Ξενοδοχείων, λαμβάνει κρατική επιχορήγηση από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, γεγονός που δίνει υποσχέσεις για το τουριστικό μέλλον του Νομού.

“Οι καλές προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με την ορθή και στοχευμένη προβολή, είναι το εργαλείο εκείνο που θα βοηθήσει στη τουριστική αναβάθμιση του Νομού”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Πανδής.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό των πεπραγμένων, καθώς επίσης και την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της οικονομικής διαχείρισης 2006 και απάλλαξε το Δ.Σ. των ευθυνών του για την χρήση του παρελθόντος έτους.

Ακολούθησαν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό αρχαιρεσίες, για την εκλογή των οργάνων της Ένωσης, κατά τις οποίες:

Για το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν: Ο κ. Πολλάλης Δημήτριος με 43 ψήφους από το ξενοδοχείο “PALAZZO” στον Αρχάγγελο, ο κ. Δημητρόπουλος Γεώργιος με 40 ψήφους από το ξενοδοχείο “MANIATIS” στη Σπάρτη, ο κ. Σταθόπουλος Δημήτριος με 39 ψήφους από το ξενοδοχείο “MENELAION” στη Σπάρτη, ο κ. Κλάψης Κυριάκος από το ξενοδοχείο “LOULOUDI” στη Μονεμβάσια και ο κ. Μουρκάκος Χριστόφορος από το ξενοδοχείο “BELLE HELLENE” στο Βαθύ Γυθείου, με 28 ψήφους, ο κ. Γερακουλάκος Κωνσταντίνος με 27 ψήφους από το ξενοδοχείο “PORTO VITILO” στο Καραβοστάσι Οιτύλου και ο κ. Κουρουνάκος Παντελής με 26 ψήφους από το ξενοδοχείο “PANTHEON” στο Γύθειο.

Για την 3μελή Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν: Η κυρία Κωνστανταρόγιαννη Δήμητρα με 40 ψήφους από το ξενοδοχείο “SPARTA INN” στη Σπάρη, ο κ. Πάνος `Αγγελος με 38 ψήφους από το ξενοδοχείο “PANORAMA” στην Μονεμβάσια και ο κ. Πέτρουλας Σπυρίδων με 36 ψήφους από το ξενοδοχείο “MANI” στην Αρεόπολη.

Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων εκλέχτηκαν: Ο κ. Πολλάλης Δημήτριος με 38 ψήφους από το ξενοδοχείο “PALAZZO” στον Αρχάγγελο, ο κ. Σταθόπουλος Δημήτριος με 38 ψήφους από το ξενοδοχείο “MENELAION” στη Σπάρτη, ο κ. Δημητρόπουλος Γεώργιος με 30 ψήφους από το ξενοδοχείο “MANIATIS” στη Σπάρτη και ο κ. Μουρκάκος Χριστόφορος με 18 ψήφους από το ξενοδοχείο “BELLE HELLENE” στο Βαθύ Γυθείου.

Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το καταστατικό, με πρόσκληση του πρώτου κατά σειρά εκλεγμένου κλήθηκαν οι νεοεκλεγέντες, στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης απαρτίζεται:

  • Πρόεδρος: Πολλάλης Δημήτριος
  • Αντιπρόεδρος: Μουρκάκος Χριστόφορος
  • Γεν. Γραμματέας: Σταθόπουλος Δημήτριος
  • Έφορος: Δημητρόπουλος Γεώργιος
  • Ταμίας: Γερακουλάκος Κωνσταντίνος
  • Αναπλ. Γραμματέας: Κουρουνάκος Παντελής
  • Αναπλ. Ταμίας: Κλάψης Κυριάκος
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024